2777
2789
سلام مهرگان عززززیییزم خوبی؟دلم خیلی براتون تنگ شده به همه سلام منو برسون

اینجا البته که سرده مادرررررر خیلی هم سرده امروز هم مدارس تعطیل شد چون برف زیاد بود والا من که هر زمستون به همسرم میگم دیگه نمیمونم اینجا و ....سال بعد بازم تکرار میشه

عسل جان اینجا کشور گرونیه ولی کلا الان با نرخ دلار همه جا برا ایرانیها گرون میشه
در مورد شما که مسئله درمانی و پزشکی هست که باید بهت بگم بله خیلی گرون میشه دوست من برا جراحی بینی سه هزار دلار داد به پول ایران میشه نزدیک ده میلیون تازه فقط عمل نه مسائل حاشیه ایش

عسل جان اصلا میشه وقتی اینجا نیستی عمل کنی؟ اخه کار یه هفته و ده روز که نیست باید چک بشی و تو یه دوره دو سه ماهه روند بعد از عمل رو ببینن به نظرت به صلاحته؟
مهرک و مهرگان جونمرسی از جوابتون

مهرک آخه اونجا می تونن احتمالا مشکلمو حل کنن واسه همین به این فکر افتادم

اگه عمل می کردم نهایتا 10 روز می موندم و ما بقی کارا رو می سپردم به یه دکتر تو ایران

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام سحر عزیز شما خوبی سلامتی گلم؟ سئول هم خوبه سلام میرسونه فعلا که هوا عالی و بهشتیه جات خاتی مهرگان هم فکر کنم مشغول درس و مشقشه خدا کنه بتونه بیاد منم خیلی خوشحال میشم اگه بشه....انشاله
اره عزیزم هست ولی نه زیاد بیشتر کارمندای سفارتهای اسلامی هستن و عده خیلی کمی از مردم خودشون ولی برخورد مردم بسیااااار عادیه حتی نگاه هم نمیکنن حتی یه سری با حجاب برقع و پوشیه هم اینجا هستن از سفارتهای سعودی ولی اونها هم حتی جلب توجه نمیکنن کلا شکلات جان اینجا کاری به کار همدیگه ندارن مردم
سلام مهرک جون خوبی سئول خوبه مردم خوبن ؟ شکلات جون کره رفتن خیلی سخته عزیزم من کلی دنبال راهای مختلفش بوودم ولی سخته من دوست دارم حتی مسافرتی برم و حتما میرم یه روزی هانگوووووک سارام نا بللللللللللللللللی کالگووووویو چینجا انیوووووو
خدا کجاست؟؟؟؟دلم کمی خدا می خواهد...خود خود خود خدا را می خواهم..
سلام پروانه جان تا اونجا که من میدونم با ماهی هزار دلار میتونی یه اپارتمان خوب کرایه کنی تو خود شهر توی منطقه هیوندای بیچ که خیلی گرونه و زیبا و ساحل داره از 4 به بالاست و خونه ویلایی هم 5 تا ایناست
سلام گلم خوبی ؟شنیدم ایرانیان رو بهشون ویزا نمیدن درسته؟؟؟؟؟؟؟
[smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley]
مشتی ز خاک برمیدارم...
شاید این همان نیمه گمشده من باشد که خدا یادش رفته خلقش کند! [smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley]