2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

هستم

🖤  پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤

🚶‍♀️🕳

آقا نیستم هی نگین مردی 😐 💙یه اس اسی ام ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات) تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود. میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂

دیروز من بیرون بودم اومدم تو آپارتمان زندگی میکنم اومدم دیدم یکی از همسایه ها باهمسایه طبقه بالاییش دعوا میکنن گفت انقد سروصدادارن ۱ساله ما خسته شدیم 

خدایا تو بساز که اگه تو بسازی هیچکی نمی تونه خرابش کنه☘️🤲🙏❤️

با کلی گریه و بغض بعد من قبلا دیده بودم اینا بحث داشتن یه کاغذ آورد گفت رفتم کلانتری گفته از همسایه ها یه امضا بگیر این امضا رو اصلا هیچکس نمیفهمه اتفاقی ام نمیفته فقط من میخوام ازصدای ایناخلاص بشم منم دلم سوخت امضا کردم

حالا من آدمیم که اصلا محاله بی فکر کاری انجام بدم اصلا ازخودم تعجب می‌کنم دیشب پشیمون شدم رفتم بهش گفتم اون کاغذو پاره کن یا اسم منو خط بزم گفت باشه،دیشب فهمیدم که خود این خانمه یه جورایی مقصربوده حالا شوهر منم عصبیه میترسم بهش بگم،چکار کنم دوباره برم دم خونه همسایه؟اینا هم دیشب پاسگاه اومد هردو ازهم شکایت کردن