2789
اسم و شماره تلفن خودم،کدملی نه

اصلا کد ملی نداشته باشه فاقد اعتباره اونو ببره کلانتری برمیگردونن. پس خیالت راحت صداشو در نیار

باید تو یه برگه a4  کامل نوشته باشن ک چیشده و طرف چیکار کرده 

زیرشم شاهد با کد ملی و نام و نام خانوادگی وشماره تماس امضا زده باشه در غیر این صورت اصلا اعتبار نداره. مثلا اینجانب مهسا محمدی فرزند علی با کدملی ۰۸۵۴۳۳۵ با شماره تماس فلان امضا و اثرانگشت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

البته ی چیز دیگم که بگم امضایی ک کردی کد ملی و نام و نام خانوادگی ام نوشتی؟

کد ملی ننوشته باشم ارزشی نداره؟یاهمون اسم و شماره تلفن بیچارم کرد؟

خدایا تو بساز که اگه تو بسازی هیچکی نمی تونه خرابش کنه☘️🤲🙏❤️
اگه انجام نده یا دروغ بگه چی میشه؟

بزار جلو خدت اسمتو پاک کنه یا کاغذ رو پاره کنه 

ولی ممکنه دروغ بگه ک  پاره کردممم اونوقت از کجا میخای متوجه شی دروغ گفته یا راس

مرسی عزیزم یه کم آروم شدم دعاکن برام،از من بعیدبود واقعا

یه وقتایی آدم بدون تفکر یه کارایی انجام میده پیش میاد.

ولی ازاین ب بعد حواستو جمع کن اصلا دخالت نکن تو این چیزا

یکی اینکه واقعا واس خود آدم دردسر میشه. یکی ام اینکه آدم نمیتونه قضاوت کنه حق باکی بوده قضاوت کار اون بالاییه، ممکنه ب اشتباه قضاوت کنیم و انرژی منفی برگرده ب زندگی خودمون

اصلا کد ملی نداشته باشه فاقد اعتباره اونو ببره کلانتری برمیگردونن. پس خیالت راحت صداشو در نیار باید ...

۲خط بود اصلا هم توضیح کاملی نداده بود فقط نوشته بود همسایه از ما سلب آسایش کرده از خودش یعنی،منم امضا کردم فامیلیم و نوشتم و شماره تلفنم رو،اما چندساعت دیگه حتما میرم بهش میگم اگه پاره نکرده بیاره جلو خودم پاره کنه

کد ملی ننوشته باشم ارزشی نداره؟یاهمون اسم و شماره تلفن بیچارم کرد؟

نه کد ملی میخواد حتما.  یکی از دلایل اصلی بحث من با مادرم این بود ک دوبار امضا کرده بود برگه اولی رو همسایه شون برده بوده کلانتری دیده بودن شهود ها کد ملی ندارن گفته بودن برو یکی دیگه بنویس کد ملی شهود هم داخلش باشه بعد دوباره مادر من اونم امضا کرده بود

یه وقتایی آدم بدون تفکر یه کارایی انجام میده پیش میاد. ولی ازاین ب بعد حواستو جمع کن اصلا دخالت نکن ...

دقیقا،بیشتراز دردسر و ترس از غر زدن شوهرم از قضاوت بی جام میترسم خدا ببخشه و کمکم کنه

۲خط بود اصلا هم توضیح کاملی نداده بود فقط نوشته بود همسایه از ما سلب آسایش کرده از خودش یعنی،منم امض ...

پاره کنه  خیالت راحت بشه ک بهتره ولی من میگم اون برگه فاقد اعتباره، چون نه کامل توضیح داده نه کد ملی داره خیالت راحت کلانتری قبول نمیکنه 

نه کد ملی میخواد حتما.  یکی از دلایل اصلی بحث من با مادرم این بود ک دوبار امضا کرده بود برگه او ...

ممنونم خدا بزرگترین مشکلت رو حل کنه الهیی

پاره کنه  خیالت راحت بشه ک بهتره ولی من میگم اون برگه فاقد اعتباره، چون نه کامل توضیح داده نه ک ...

خداروشکر عزیزم