2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صد در صد چون زیر برگه رو امضا کرده دادگاه میخوانت ب عنوان شاهد...چون مشابه همین اتفاق تو ساختمون مادرم افتاده بود و مادرمو خواسته بودن. واس اونا اینجوری بود که دختر واحد روبرویی داشته جدا می‌شده اومده بوده خونه مادرش بعد شوهرش میاد جلو در دادو بیداد راه میندازه اسم دختره ک سمیرا بوده رو هی صدا میکرده بعد داداش دختره میره پایین میگه دادو بیداد نکن دست ب یقه میشن همو میزنن. از تموم ساکنین ساختمون شهادت گرفتن با امضا ک دامادش اومده جلو در دادو بیداد کرده و پسرشو زده...

مادر منم هر دیقه میخواستن کلی باهاش بحث کردم چرا امضا کردی خودتو اسیر دادگاه پاسگاه کردی

صد در صد چون زیر برگه رو امضا کرده دادگاه میخوانت ب عنوان شاهد...چون مشابه همین اتفاق تو ساختمون ماد ...

پس حسابی خودمو گرفتار کردم،برم امروز بهش بگم کاغذو پاره کنه یا بده خودم پارش کنم خدا کنه قبول کنه زنه

خدایا تو بساز که اگه تو بسازی هیچکی نمی تونه خرابش کنه☘️🤲🙏❤️
پس حسابی خودمو گرفتار کردم،برم امروز بهش بگم کاغذو پاره کنه یا بده خودم پارش کنم خدا کنه قبول کنه زن ...

بهش بگو دیشب تو خونه ما شر درست شده.  شوهرم فهمیده دعوا راه انداخته توروخدا اونو پاره کنید تو زندگیم شر نیفته بیشتر ازاین

صد در صد چون زیر برگه رو امضا کرده دادگاه میخوانت ب عنوان شاهد...چون مشابه همین اتفاق تو ساختمون ماد ...

اگه فقط من امضا کرده باشم بقیه امضا نکرده باشن امضا من اهمیتی داره؟

بهش بگو دیشب تو خونه ما شر درست شده.  شوهرم فهمیده دعوا راه انداخته توروخدا اونو پاره کنید تو ز ...

آخه میترسم اون موقع به شوهرم چیزی بگه شوهرمم که از همه جا بی خبر بعد اون موقع واقعا شر بشه

۲نفر امضا کرده باشن کافیه. دادگاه ۲تا شاهد میخواد

پس کسی جز من امضا نکرده باشه اون برگه اعتباری نداره درسته؟

البته ی چیز دیگم که بگم امضایی ک کردی کد ملی و نام و نام خانوادگی ام نوشتی؟

اسم و شماره تلفن خودم،کدملی نه