2777
2789
عنوان

روغن ابرو

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 35 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

والله ابروهات در مقابل ابروهای قبل من سلطانن  

قبلش عالی و پر بود اما الان چون وسطش خالیه باید همش تیغ بزنم تا اون قسمت موهاش زخیم بشه و همین باعث شده ابروهام لنگه ب لنگه بشه و اعتماد بنفسم خیلی کم

....
چ بد عالی شدی الان خداروشکر ک بلند شد 

دیدی گفتم عین شکستگی  ردیفی ریختخ بود عین  لاتا شده بودم همه جا مداد میزوم یا ماژیک میزدم  فکن هیچی ارایش نمیکردم ف۳ط این مدادو باید میزدم   ولی الان کلا بی ارایش میرم بیرون  فقط ی شونه میکنم    چون خیلی  بلنده  یدونخ خط دارم الان فقط ک مونده اون پر بشه  تازه من مژه نداشتن از بچگی چون بور بودم   الان خفنه مژه هامم 

ببین سارا میگن رده رده  ریخته بود عین جای زخم ببین چطوری بد شده بود میحاستم برم هاشور کنم بخدا

منم یه مدت زده بود ب سرم برم فیبروز بازم گفتم بزار امتحان کنم شاید در بیاد چ وحشتناک خوبه ک در اومد وگرنه هاشور بدتر هم میشد 

....
چ بد عالی شدی الان خداروشکر ک بلند شد 

وقتی  ب ابروم میزنم ب مژه هامم میزنم از بچگی ک نداشتم  خیلیم کاشت مژه کردم اونم ریخت  خلاصه ی طرف  مژه هام کوتاه کوتهه بود و ریختخ بود بور و زردم بود ک هیچی دیگه  الان عکس بدم  مرتب  شده جاهای ک نداشتمم دراومده  ولی   بلند اونجوری نشده ها!هنوز  قد ی ادم عادی مژه ندارم  ولی  عالب  من راضیم

دیدی گفتم عین شکستگی  ردیفی ریختخ بود عین  لاتا شده بودم همه جا مداد میزوم یا ماژیک میزدم ...

دلمو آب نکن اینقدر خوابم نمی‌بره تا صبح   😂 فقط چون گفتی عطاریش کوچیکه اگه نتونستم تو گوگل پیداش کنم زحمت بکش تونستی شمارش رو برام بگیر ممنون میشم ازت 

....
منم یه مدت زده بود ب سرم برم فیبروز بازم گفتم بزار امتحان کنم شاید در بیاد چ وحشتناک خوبه ک در اومد ...

من مامانم هیچی نداشت خودم بروم فیبروز کرد الان از روغن ریختم تو جای عطرش    ازین عطر قلمی ها هس   ک باید یچرخونی بریزه! ازونا   نیزنخ ب ابروهاش  خوب شده خدایی  خودمم یدونه قلم خریدم  ریختم توشش   عالی این مدلی استفاده   دستمم کثیف نمیشه