2777
2789
عنوان

روغن ابرو

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 35 پست
دلمو آب نکن اینقدر خوابم نمی‌بره تا صبح   😂 فقط چون گفتی عطاریش کوچیکه اگه نتونستم تو گوگل پید ...

دو تا عطاری تو کوچمون یکیش با خانمشه ک بررگ عطاریسون  همشون فیکن و گل این چیرا میفروسن  خخخ چون دیدم پسر جوونا دم درشن  ولی اون یکی کوچیکه ن عالی  من هنه چی ازش میگیرم  مطمعنا نزدیک خودتون هم باید داشته باشه این   ۷ گیاهو  بپرسی میتونی بگیری بخدا  همه جا دارن 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من مامانم هیچی نداشت خودم بروم فیبروز کرد الان از روغن ریختم تو جای عطرش    ازین عطر قلمی ...

خب پس مطمئنم ک صد در صد دیگه رو ابروهام جواب میده فقط کاشکی بتونم بگیرمش 

ارعه اینجوری کثیفی و ریخت و پاش نیست 

....
دو تا عطاری تو کوچمون یکیش با خانمشه ک بررگ عطاریسون  همشون فیکن و گل این چیرا میفروسن  خخ ...

ارعه دیگه بخاطر همین من خیلی اعتماد نمیکنم اینم نوشته ۷ مغز رنگ زردی داره و بوی تلخ نمیدونم اونه یا نه اما من چند ماه استفاده میکنم اونجوری ک توقع داشتم بهم کمک نکرده 

....
ارعه دیگه بخاطر همین من خیلی اعتماد نمیکنم اینم نوشته ۷ مغز رنگ زردی داره و بوی تلخ نمیدونم اونه یا ...

رنگش  سبز و زرد  عین روغن زیتون مانند توشم ی سری  خرتوپرت داره  عین علف خشک مثلا       قد شیشه ی  شریت سینش  من ۷۶ ت خریدمش  فکنم  یا ۷۶ یا ۷۰ بخدا  چون  یدونه پیله هم برداشتم  تا اومدم خونه گمش گردم 😂  فهمیدم کجا گذاشتم   یا اقتاد حیابون نمیدونم