2777
2789
عنوان

روغن ابرو

283 بازدید | 35 پست

چی میزنید خوب بوده برا شما

توروخدا دعام کنید خدا علی رو به من بده و قسمت هم باشیم 🥺 خیلی به دعاتون نیاز دارم😭🥺🙏🏻💔شده ی صلوات بفرستید و از خدا بخواهید برا هم باشیم🥺 اجرتون با خدا،اللهم صل علی محمد و آل محمد🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عالیهههههه ابروهات پر بود آرایشگر خرابش کرد؟ مداد کشیدی؟ بلند می‌کنه روغنه یا پر هم میشه 

ن مداد اینا نمیکشمم  ۵ .۶ سال قبل  تاتو داشام  ک زیرش  قرمز    اوناس  ولی   خیلی کم فقط قرمزیش مونده!  بعد من  ۳ سال پیش تقریبا کاشتم  ولی چون رسیدگی نکردم همش ریخت هیچی نمونده بود  کلا کچلی گرفت و همش ریخت  فقط دم یدونش مونده بود کاشتم  ک از وقتی این  روغن میزنم دراومده  همشون 

خیلی خیلی خوب بود پرپشت و مشکی من چیزی استفاده نمیکنم ک مبادا بریزن اما خب در هم نمیان 

والله من ارایشگاه نرفتم دروغ بگم چرا   یعنی کقت نکردم ولی رشدش بالاس  برمم تو هفته باید یبار برم فایده و ب صرقه نیس  فعلا گذاشان پرپشت و مرتب  بشه  یبار برم بدم درستش کنه بعد خودم خر سری اونجکری درست کنم! 

نن بهش رسیدگی نکرده بودم کل ابروهام ریخته بود ماژیک میزدم  حتی اونجاهای ک کاشتمم ریخته بود کلا  ب کل بحدا هیچی نمونده بودش 

ن مداد اینا نمیکشمم  ۵ .۶ سال قبل  تاتو داشام  ک زیرش  قرمز    اوناس & ...

چ خوب عالین اینکه دوباره در اومده معجزه تس 

لطفا اگر میتونی شماره عطاری رو برای من گیر بیار یا از مادرت بخواه برام بگیرتش لطفا حتما حتما حتما یادت نره 🫂

چون واقعا ابروهای خالی عذاب میده آدمو 

....
والله من ارایشگاه نرفتم دروغ بگم چرا   یعنی کقت نکردم ولی رشدش بالاس  برمم تو هفته باید یب ...

آها فک گردم ارایشگاه ابروهات رو خراب کرده من ابروهام پر و خوشگل بود آرایشگر نازکش کرد و متاسفانه تار های وسط در نمیان درست و ابروم خالیه انگار  بخاطر همین در ب در دنبال یه محصول خوبم

....
چ خوب عالین اینکه دوباره در اومده معجزه تس   لطفا اگر میتونی شماره عطاری رو برای من گیر ب ...

مامانم اصلا خونشون سمت ما نیس  این عطاری تو کوچمونه!  تو پست همین ابرو ک گذاشتم  عزبزم بری  لینک و ادرس و شاتش هس   بری  گوگل اسمشو سرج کنی شاید شمارش  بیاد چون اینستا ایتا نداره و خیلی معتبره عطاریشش 

آها فک گردم ارایشگاه ابروهات رو خراب کرده من ابروهام پر و خوشگل بود آرایشگر نازکش کرد و متاسفانه تار ...

مال من وسط ابروهام عین اینایی ک خط دارن تو ابرو  بعد کاشتم جا خالی زیاد بود و بعدش ک ریخت انگار تو ابروم ۵ تا خط درشت بوددد    اونا هنشون پر شدن  خداروشکر