2777
2789
عنوان

عروسی نمیگیرن

247 بازدید | 23 پست

دوستان من خانوادم بهترین عقد و گرفتن بهترین جای شهر هم شام دادن من لباس عروس پوشیدم آتلیه رفتم دقیقا عین یه عروسی کامل تنها فرق این بود تایمش کم بود

حالا پیرو تایپیک قبلم که گفتم بین خونواده ها دعوا شده بین خودم و همسرم همینطور حالا بعد شیش ماه انگار خونواده داماد نمیخوان سرلجبازی عروسی بگیرن و همسرم اصرار بر این دارن همینجوری بریم زندگی کنیم

اگه موقعش بشه و بقیه مسائلم حل بشه

اینکارو کنم بدون عروسی برم؟ مطمئنم اگه برم هیچ وقت دلم با خونوادش صاف نمیشه و قطعا دلم نمیخواد ببینمشون تو زندگیم و باتوجه به وابستگی همسرم به اونا مشکلات بیشتری بار میاد موندم چیکار کنممم.....

حتی خونواده خودم حاضرن واسه مهمونای خودمون جدا عروسی بگیرن ولی من دلم نمیخواد خونواده دوماد باشن

واقعا خیلی سخته که .....                                                  دلت گیر کنه به قلاب ماهیگیری که دلش ماهی نمیخواد         و فقط برای تفریح اومده ماهیگیری ...🥲🍄

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیر محترمانه بهشون بگید ما عقد مفصل گرفتیم و قرار بر مراسم عروسی بوده

قرار بود عروسی بگیرن حتی تالار دیدیم ولی دعوا شد الان لج کردن دیگه نمیشه اجبارشون کرد یعنی منم همینجوری بشینم خونمون تا زیربار برن؟

واقعا خیلی سخته که .....                                                  دلت گیر کنه به قلاب ماهیگیری که دلش ماهی نمیخواد         و فقط برای تفریح اومده ماهیگیری ...🥲🍄
از این به بعد شما هم خرج اضافی نکنید واسه داماد

یعنی چی

اگه عروسی نگرفتن،که باید بگیرن،شما هم جهیزیه کمتر ببر.

مناسفانه من همه وسایلمو بردم گذاشتم

بگو کل مبلغی ک قرار بوده برای عروسی هزینه کنید بدین بهمون

اشکال نداره نگیرین

اگه گفتن نه بگو پس باید بگیرید

چرا باید خرج مراسم فقط گردن شما باشه اینا راحت باشن؟

Люди, которые не понимают твоего молчания, никогда не поймут твоих слов