2777
2789
عنوان

چطوری یه پسر براتون مهم نباشه

233 بازدید | 17 پست

میخوام اصلا مثل اینکه وجود نداشته نداره من بهش گفتم دوسش دارم اونم بدجوابم رو داد اما باز میبینمش حس بدی دارم مثلا در اسانسور باز میشه چند نفر هستن نمیدونم چرا با اون چشم تو چشم میشم الان هنش حس میکنه من منتظرشم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تعریف کن چی گفت و چی شد

وقیح گمشو‌. واقعا باید با افراد مریض که باید فاصله گرفت. والا ادم مریض میشه.🤦🏻‍♀️ هرکی قضاوتم کنه =سرش میاد 💯 🔒 .کاربریم عمومیه✋.برای سلامتیم و سلامتی و ظهور امام دعا کنید🤲   عاشق داداشامم  🧡🤎 زنجانیم 🩵

بستگی به زمان داره و خودت چه ادمی باشی تا فراموش کنی.. حتی وقتی در آسانسور باز میشه هم نگاه و توجه نکن کی اونجاس.. خیلی بی خیال. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
احساسا درونی در کنترل آدم نیست  سعی کن مشغول کارات باشی و از فکرش بیایی بیرون  همین با مر ...

خیلی دیگه بهش فک نمیکنم اما میبینمش نمیدونم‌چرا باهاش چشم تو چشم میشم حس بدی پیدا میکنم میخوام حس کنه وجودش مهم نیست برام 

چی بهت گفته

وقیح گمشو‌. واقعا باید با افراد مریض که باید فاصله گرفت. والا ادم مریض میشه.🤦🏻‍♀️ هرکی قضاوتم کنه =سرش میاد 💯 🔒 .کاربریم عمومیه✋.برای سلامتیم و سلامتی و ظهور امام دعا کنید🤲   عاشق داداشامم  🧡🤎 زنجانیم 🩵
تعریف کن چی گفت و چی شد

هیچی من بهش پیام دادم سلام ببخشید من ۵ سالخ بهتون علاقه دارم اگه میگم برای اینه که تمومش کنم برا خودم امیدوارم به کسی نگید 

اونم گفت نه خواهش میکمم جایی بحث نخواهد شد نگران نباشید

خیلی دیگه بهش فک نمیکنم اما میبینمش نمیدونم‌چرا باهاش چشم تو چشم میشم حس بدی پیدا میکنم میخوام حس کن ...

اینکه برا خودت مهمه یا نه یه بحثه اینکه میخوای اون فکر کنه برات مهم نیست یه بحث دیگه 

برا دومی سعی کن کلا دایورت کنی و کاملا عادی برخورد کنی یعنی نه توجه کنی نه بی توجهی  کاملا عادی 

هیچی من بهش پیام دادم سلام ببخشید من ۵ سالخ بهتون علاقه دارم اگه میگم برای اینه که تمومش کنم برا خود ...

کی بوده ک تو اسانسور میبینیش

همکلاسیو همکارید! چجوری؟

ولش کن میاد دست میزنه و در میره ها. بیخیال