2777
2789
عنوان

آخر یه بلایی سر خودم میارم

311 بازدید | 15 پست

دیگه دیوونه شدم از دست خودم همش میخورم شب که میشه دیگه فیلم میزارم و می‌شینم میخورم فقط 

این قد رژیم گرفتم شکستم که دیگه اراده اصلا ندارم 

۶۶کیلو قد ۱۵۳

یه چیزی معرفی کنید زود لاغرم کنه عوارضش اصلا مهم نیست فوقش میمیرم یا خودمو می‌کشم اگه لاغر نشم بسه دیگه دق مرگ شدم می‌خوام دوباره لاغر بشم مثل قبلم بشم😭😭😭😭

شب‌هایی در زندگی ام بود که خیال میکردم تا صبح زیر انبوه رنج متلاشی خواهم شد ؛اما صبح شد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی

فقط اراده

مگه بهت گفتن رژیم یهنی نخوردن؟

من خودم همه چی میخودم ولی کم

اینم بگم پیج های ک ورزش میکنن سالم خوری دنبال کنی بشدت روا تاثیر داره

من واسه بحثی که یه هفته دیگه یادم نمیاد،خودمو ناراحت نمیکنم😉

ببخشید ولی عنوان تاپیکتو با لحن جواد رضویان (اقای زهتاب درحاشیه) خوندم میگفت چاقو میارم فرو میکنم تو شیکم خودممم..ی بلایی ب سر خودم میارمم..🥲😂

برو دکتر تغذیه رژیم متناسب بدنت بده خ تاثیر داره

یک مشاوره برو عزیزم

من شک ندارم که چاقی عصبی داری و با ارامش روانت چاقیت هم خوب میشه

چرا با خودت مهربون نیستی گل؟

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

زیره و دانه چیا و چای سبز همراه کالری شماری

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

اگه تهرانی بهت یه دکتر معرفی میکنم رژیمش واقعا خوبه ارزون هم هست ویزیت اگه تامین اجتماعی داشته باشه ...

به من معرفی کنید علی‌الحساب

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
به من معرفی کنید علی‌الحساب

کلینک غدد بیمارستان فیروزگر

دکتر ازاده متقی

ببین من خیلی ریزه خواری میکنم 

گفت برای ریزه خواری یه امپول میدم صبح به صبح بزن. من چون با دارو حال نمیکنم اونم صبح به صبح! با خودم گفتم رژیم رو میگیرم اگه کم نکردم میرم دارو رو میگیرم

اینقدر رژیمش خوب بود و البته من هم خوب رعایت کردم که دیدم وزن کم کردم دیگه حالا چه کاریه امپول رو بزنم!

البته یه چند ماه کند تر کارم پیش رفت ولی به نظرم ارزشش رو داشت امپول نزنم

رژیمش سبزیجات آزاد هست‌. گوجه خیار و سبزی خوردن اینقدر بخور تا سیر بشی.