2777
2789
عنوان

واقعا اینقدر دانشگاه پیام نور بده

10785 بازدید | 49 پست

من قصد داشتم کنکور بدم رفتم ترمیم معدل کردم نمره هام شد 16 17

میخواستم بقیه درسارو بین شهریور و دی خرداد تقسیم کنم امتحان ترمیم بدم که ترمیم و گذاشتن فقط تو خرداد ماه

حالا تصمیم گرفتم برم دانشگاه پیام نور رشته روانشناسی که بعدها تو آزمون ا. آ. پ شرکت کنم

الان همه میگن دانشگاه پیام نور بده بدرد نمیخوره

شما کسیو دیدید با دانشگاه پیام نور موفق بشه؟ 

آیا ارزش خوندن داره؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب دانشگاه کم اعتبار و ضعیفیه ولی اگه خودت درس بخونی میتونی این ضعف رو پوشش بدی اگه میخوای ازمون ا ...

خب چه فرقی داره؟ با روانشناسی هم که تو آزمون استخدامی میشه شرکت کرد

اصلاربطی نداره ک مدرکت ازکدوم دانشگاس،خیلیم مدرکش معتبره من خودم دیدم بامدرک پیام نوراستخدام شدن

آره منم میگم چرا میگن بدرد نمیخوره نهایت ارشد و میشه رفت تو دانشگاهای معتبر

خب چه فرقی داره؟ با روانشناسی هم که تو آزمون استخدامی میشه شرکت کرد

اره ولی کلا علوم تربیتی خیلی بهتره و ظرفیتش بیشتره

بهترین رشته واسه ازمون استخدامی اپ علوم تربیتیه

🏃🏻‍♀️

آره حقوق دیدم ک پیام نور بوده و آزمون وکالت قبول شد

خودمم روانشناسی پیام نورم منم اولش مثل تو اصلا دلم نمیخواست برم گفتم بزار برم همراهش برای کنکور بخونم برای کنکور خوندم ولی عاشق رشتمم اگه میخوای تو روانشناسی موفق باشی فقققططط باید اطلاعاتت رو بالا ببری ربطی به دانشگاه هم نداره از بهترین دانشگاه هم مدرک داشته باشی ولی نتونی دوتا مراجع رو درست درمان یا راهنمایی کنی دیگه کسی پیشت نمیاد

آره منم میگم چرا میگن بدرد نمیخوره نهایت ارشد و میشه رفت تو دانشگاهای معتبر

اتفاقا من دوستم یادمه تو کارشناسی معدلش بالای بالا بود تویام نور .بعد بدون کنکور واسه ارشد پیام نور تهران قبولش کردن ک جای خوبی بود و سختم بود‌

parasoo1989@
معدل بالا و پیام نور جای خوب چرا هم مدرکش کاااملا معتبره هم میشه استخدامیارو شکرت کرد. 

دانشگاه توی شهرستان زیاد جای خوبی نیست ولی خب خودخوانده و امتحاناتش سراسری واقعا بهتر از آزاد نیست بنظرت

اتفاقا پیام نور چون مجبوری کل کتاب ۴۰۰ صفحه ای رو بخونی بهاراز دانشگاه های دیگه س...

چند نفر میشناسم پیام نور بودن استخدامی قبول شدن

خودمم پیام نورم علوم تربیتی میخونم

دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایک‌کنه منم صلوات می‌فرستم براش🍀

اتفاقا من دوستم یادمه تو کارشناسی معدلش بالای بالا بود تویام نور .بعد بدون کنکور واسه ارشد پیام نور ...

واقعا بدون کنکور ارشد تهران قبول شد؟ 

چقدر عالی میگم حداقل تو زندگی خودمم میتونه تاثیر مثبت داشته باشه