2777
2789
عنوان

حیف عمرم 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 880 بازدید | 67 پست
از چاه رفتی تو چاله عزیزم؟ این رابطه های مجازی سمه.خودتو بکش بیرون.چرا میذاری ی عده آدم بی شعور روح ...

آره از سر بچه کی 

باز که رل زدم با ی آدم حضوری رل زدم که حداقل بتونم بشناسمش 

با حواس جمع که اشتباه قبلم تکرار نشه 

دختر بنفشم دیوونه کاکائو 🍫💜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یازده ماهه کارم آهه  گریه ای اونم اشک کسی که دلش شکسته  ولی  هر روز بهتر از قبل ...

خدایا خودت میبینی حال مارو خودت حقمونو بگیر😭

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  
صلوات فرستادم آروم شب

قربونت عزیزم خیر ببینی🥺❤

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  
آره دیگه واسه اینکه  دل خودش ندارن از پسر و دیگه نمیخام ی پسر رو خیلی دوس داشته باشم چون ارزش ...

دقیقا برای خودت ارزش قائل شو چون اون الان داره خوش میگذرونه تو داری حرص میخوری اصلا ارزششو نداره

اختاپوس باش🙂 بداخلاق باش و به هیشکی وابسته نشو، بالاخره که یه دیوونه ای مثل باب اسفنجی پیدا میشه عاشقت میشه🖤