2777
2789
عنوان

حیف عمرم 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 889 بازدید | 67 پست
از چاه رفتی تو چاله عزیزم؟ این رابطه های مجازی سمه.خودتو بکش بیرون.چرا میذاری ی عده آدم بی شعور روح ...

آره از سر بچه کی 

باز که رل زدم با ی آدم حضوری رل زدم که حداقل بتونم بشناسمش 

با حواس جمع که اشتباه قبلم تکرار نشه 

دختر بنفشم دیوونه کاکائو 🍫💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یازده ماهه کارم آهه  گریه ای اونم اشک کسی که دلش شکسته  ولی  هر روز بهتر از قبل ...

خدایا خودت میبینی حال مارو خودت حقمونو بگیر😭

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  
صلوات فرستادم آروم شب

قربونت عزیزم خیر ببینی🥺❤

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  
آره دیگه واسه اینکه  دل خودش ندارن از پسر و دیگه نمیخام ی پسر رو خیلی دوس داشته باشم چون ارزش ...

دقیقا برای خودت ارزش قائل شو چون اون الان داره خوش میگذرونه تو داری حرص میخوری اصلا ارزششو نداره

اختاپوس باش🙂 بداخلاق باش و به هیشکی وابسته نشو، بالاخره که یه دیوونه ای مثل باب اسفنجی پیدا میشه عاشقت میشه🖤