2777
2789
عنوان

حیف عمرم 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 880 بازدید | 67 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به اینی که الان باهاش هستی حس کمی داری؟ شاید واسه اینه که قبلا احساستو زیادی برای اون قبلیه خرج ...

آره دقیقا 

میام محبت کنم کار اون میاد جلو چشم میام بگم عشقم  کار اون میاد جلو چشم ک چی کرد با قلبم 💔😔

دختر بنفشم دیوونه کاکائو 🍫💜

من چی بگم من همسرم عاشق هم. بودیم یک آدم ازخدابی خبربانازعشوه همسرم ازم گرفت الان درگیرطلاق دادگاه خداازهمچین زنها نگذره خداجواب دلشکسته من بده چندماه پدرم فوت شده داغ پدرم تحمل کنم خیلی داغونم 🥺🥺🥺

خدا تنها امیدم تویی پناهم بده 🙏🙏
🥺پس هر روز آه میکشم آهم دامنگیرشون بشه این انصاف نیست😭

من یازده ماهه کارم آهه 

گریه ای اونم اشک کسی که دلش شکسته 

ولی  هر روز بهتر از قبل میشه من داغون تر 💔😭

بیخیال عزیزم من چی بگم که ۴ سال عمرم به پای همسر عقدیم حدر رفت که آخرش به من بگه همونطوری که میخواست ...

صلوات فرستادم آروم شب

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 
دیگه مجازی چیه که یک سال و نیم به پاش موندی؟  دیگه مجازی چیه که از خیانت ناراحتی!؟

چون واقعا انقد خوب نقش بازی کرد که باورش کردم 

شدیداً عاشقش بودم خیلی وابسته ای بودم💔😔

من که که امیدم ب اینه که خدا حقم رو میگیره ازش  ولی مثل اینکه  عالی تر هم شده  ...

اتفاقا اینکه هی سراغتو میگیره بخاطر اینه که حالش خوش نیست و داره حسودی میکنه

شاید باش تا بترکه

و هرگز هرگز بهش برنگرد

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
چون واقعا انقد خوب نقش بازی کرد که باورش کردم  شدیداً عاشقش بودم خیلی وابسته ای بودم💔😔

اشکالی نداره اینها همه اش برای آدم درس و تجربه می شه!

منم چند سال عمرم برای خانواده شوهر گذاشتم و بعد فهمیدم اشتباه کردم. یکی از حسرت های زندگیم اینه که ای کاش اون سال‌های طلایی زندگیم صرف ادامه تحصیل کرده بودم به جای اینکه صرف رفع و رجوع مشکلات خانواده شوهر کنم !   

یا ارحم الراحمین
اتفاقا اینکه هی سراغتو میگیره بخاطر اینه که حالش خوش نیست و داره حسودی میکنه شاید باش تا بترکه و ه ...

شاد باش...

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
من چت روم میرفتم پسرارو ایسگاه میکردم واقعا چطوری مجازی عاشق شدی😐😑

عزیزم من کلاس زبان آنلاین میرفتم  یعنی اون لاشی تیچرم بود 

بعد الکی نبود که  ی سال کلاس رفتم بعد چند ماه دوس معمولی بودیم 

بعد خواهرش رو واسطه کرد 

بعد دیگه  منم گفتم تا حالا که تیچرم بوده عالی بوده بنظر خوب میاد 

ی هفته دو هفته نبود سر جم بخوای حساب کنی کهاز وقتیکه باهم آشنا شدیم میشه سه سال  ی سال تیچرم بود  چند ماه هم دوست عادی و معمولی ی سال و نیم هم که باهم بودیم 🙃

من چی بگم من همسرم عاشق هم. بودیم یک آدم ازخدابی خبربانازعشوه همسرم ازم گرفت الان درگیرطلاق دادگاه خ ...

خدا سرش بیاره ایشالا 

اینم آخراش رفیقش زیر پاش نسشت