2777
2789
نه عزیزم منظورم خود دکتر طب سنتیه اگه نیاز باشه خودشون اینارو تجویز میکنن شاید اصلا نیازی نباشه و با ...

عزیزم لطفاً منم بگو از دست برادرم میخام سرمو بکوبم دیوار کی درست میشه 🥺🥺🥺😭؟کی راحت میشم ؟

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خیلی خوابت خوب بوده و تهمت ها نشانه دور از باور بودن ازدواجته 

اهان یه سوال دیگه شرمنده چرا من اینقدر دلتنگم تازه براش گریه هم میکنم انگار بیقرارشم کسی ام وجود نداره هااا ولی نمیدونم چرااینجورمم

@جنه الماوی تعبیر خواب میدونین اگر بله لطفا درخواست دوستی منو بپذیرید تشکر

گلم همین جا یا تایپیک خودتون خوابت رو تعریف کن تا برات تعبیر کنم

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
گلم همین جا یا تایپیک خودتون خوابت رو تعریف کن تا برات تعبیر کنم

عزیزم منم میگی ؟لطفا 🥺🥺🥺

چرا رفتار داداشم اینطوریه کی درست میشه چه رفتاری باهاش کنم 🥲🥲؟

حست نسبت به ازدواجم چیه ؟

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰
عزیزم منم میگی ؟لطفا 🥺🥺🥺 چرا رفتار داداشم اینطوریه کی درست میشه چه رفتاری باهاش کنم 🥲🥲؟ حست ن ...

شما صبرو تحملتون کمه و نسبت به کارای داداشت زود جوش میاری چون کاراش رو مخته .سعی کن  یه مدت بی تفاوت باشی نمیدونم چرا ولی برادرتون از یه موضوعی عصبانیه و میخواد اینجوری خودش رو تخلیه کنه .شما چون نمیتونی نسبت به اطرافیان بی تفاوت باشی در ازدواجتون هم موفق میشی به شرطی که آستانه صبرت رو بالا ببری

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
شما صبرو تحملتون کمه و نسبت به کارای داداشت زود جوش میاری چون کاراش رو مخته .سعی کن  یه مدت بی ...

ممنون عزیزم 🌺💚

میشه حست رو نسبت به من بگی ؟

شما صبرو تحملتون کمه و نسبت به کارای داداشت زود جوش میاری چون کاراش رو مخته .سعی کن  یه مدت بی ...

خواهش ازت میکنم لطفا جواب این سوالمو هم بده میخام زیارت عاشورا بخونم برات دعا میکنم . به نظرت احتمال اینکه من به کسی که تو دلمه برسم هست؟ 

بهم ابراز علاقه میکنه؟

( چه خوش باشد که بعد از انتظاری،به امید رسد امیدواری، و از آن بهتر و از آن خوشتر نباشد، لحظه ای که می‌رسد یاری به یاری ،) میشه برای رسیدن به حاجتم صلوات بفرستید
ممنون عزیزم 🌺💚 میشه حست رو نسبت به من بگی ؟

گفتم که مهربونی در عین حال عجولی .خونگرمی و زندگی اطرافیان برات مهمه و سعی میکنی با احتیاط رفتار کنی تا دچار پشیمونی نشی زود ناراحت میشی و در عین ناراحتی واکنش نشون میدی 

گفتم که مهربونی در عین حال عجولی .خونگرمی و زندگی اطرافیان برات مهمه و سعی میکنی با احتیاط رفتار کنی ...

لطفا همین سوالمو جواب بده

( چه خوش باشد که بعد از انتظاری،به امید رسد امیدواری، و از آن بهتر و از آن خوشتر نباشد، لحظه ای که می‌رسد یاری به یاری ،) میشه برای رسیدن به حاجتم صلوات بفرستید
گفتم که مهربونی در عین حال عجولی .خونگرمی و زندگی اطرافیان برات مهمه و سعی میکنی با احتیاط رفتار کنی ...

میشه لطفا واسه منم بگین🥺من کی باردار میشم؟شهریورمیشم؟