2777
2789
۲سااااااال؟ الان بیش از ۲ساله که منتظرم‌. این ماه دکتر ک رفتم گفت همه چیز خوبه و نگران نباش. با قرص ...

نه عزیزم نگفتم دوسال طول میکشه گفتم نهایت دوسال .و ممکن خیلی زودتر هم باردار بشی ولی چون شما هرماه فکر میکنی این ماه قطعا بارداری همین موجب استرس و اظطرابت میشه .شاید شما از نظر پزشکی و جسمی برای بارداری مشکل خاصی نداشته باشی ولی استرس و اضطراب براتون مشکل درست میکنه .اگه میخوای زود باردارشی بهش فکر نکن .اگه استرس رو از خودت دور کنی خیلی خیلی زودتر از این موقع باردار میشی .من گفتم دوسال تا ذهنت رو درگیر نکنی وگرنه شما قطعا زودتر مادر میشی شک نکن

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
شما خانمی هستی که سرشار از انرژی مثبتی و این انرژی رو به دیگران هم انتقال میدی .مهربون و خوشقلبی زیب ...

مرسی گلم ایشالله بهترین ها نصیب دل مهربونت بشه به نظر شما امکانش هست اونی که باهاش ازدواج میکنم عشقم باشه؟

( چه خوش باشد که بعد از انتظاری،به امید رسد امیدواری، و از آن بهتر و از آن خوشتر نباشد، لحظه ای که می‌رسد یاری به یاری ،) میشه برای رسیدن به حاجتم صلوات بفرستید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم من حس میکنم براهیچ زمانی ازدواج نمیکنم ایا حسم درسته؟راستشو بگو من ناراحت نمیشم  بعد یه ...

عزیزم اول تعبیر خوابت رو میگم اونوقت خودت جواب حست هم میگیری بارداری برا خانم مجرد نشانهی اینه که ایشون در ‌اقعیت از طرف اطرافیان  برای ازدواج تحت فشاره و تعبیرشم اینه که مقدمات ازدواج و مادر شدن برای ایشون در حال به وقوع پیوستنه و خوابت خیلی موب و مثبته و اصلا به حدسیاتتم نمیخوره شما نهایت تا دوسال دیگه ازدواج میکنی

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
شما خانمی هستی که سرشار از انرژی مثبتی و این انرژی رو به دیگران هم انتقال میدی .مهربون و خوشقلبی زیب ...

خواهش میکنم بگید حستون راجب اینکه به اونی که تو دلمه میرسم چی میگه بهش امید داشته باشم و به نظرتون بهم ابراز علاقه میکنه؟

( چه خوش باشد که بعد از انتظاری،به امید رسد امیدواری، و از آن بهتر و از آن خوشتر نباشد، لحظه ای که می‌رسد یاری به یاری ،) میشه برای رسیدن به حاجتم صلوات بفرستید

@جنةالماوی  

عزیزم میشه منم بگی ؟داداشم چرا اینقدر بد جنسه منو اذیت میکنه خستم کرده  

کی میخاد درست بشه؟😭😭😭😭

و اینکه اونی که دوسش دارم منو دوست داره 

لطفاً جواب منم میدی🥺🥺

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰
عزیزم اول تعبیر خوابت رو میگم اونوقت خودت جواب حست هم میگیری بارداری برا خانم مجرد نشانهی اینه که ای ...

واقعا؟چی بگم امیدوارم تو خواب دیدم گفتن دختره هرزه اس که باردار شده بعد یه نفر مشخص بود که مرده اومد همه ی اینارو کتک زد ازمن دفاع کرد اما من چهرشو ندیدم

عزیزم من حس میکنم براهیچ زمانی ازدواج نمیکنم ایا حسم درسته؟راستشو بگو من ناراحت نمیشم  بعد یه ...

تو مگه چند سالته

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
ببین ۶سال کوچیکتر از منی من مجردم فکر نکن قرار نیس هیچوقت ازدواج کنی

من حسم قویه همه سالها داره میاد و میره همه ازدواج کردن کسی ام دو رو بر من نیس که یگم اره دارم اشنا و اینا ن هیشکی نیس براهمین میگم من ازدواج نمیکنم

مممنونتم.طب سنتی همون بادکش وحجامت و اینا منطورتونه؟

نه عزیزم منظورم خود دکتر طب سنتیه اگه نیاز باشه خودشون اینارو تجویز میکنن شاید اصلا نیازی نباشه و با رعایت توصیه هاشون خیلی زودتر به نتیجه برسی 

واقعا؟چی بگم امیدوارم تو خواب دیدم گفتن دختره هرزه اس که باردار شده بعد یه نفر مشخص بود که مرده اومد ...

خیلی خوابت خوب بوده و تهمت ها نشانه دور از باور بودن ازدواجته