2777
2789
بپرس  سوالت رو ندیدم اگه تاحالا بهتون جواب نداده باشم جواب میدم .ولی نه به خاطر زیارت عاشورا و ...

چشم عزیزم دلم ممنونم .

اسمم مهسا ست من کسی رو دوست دارم میخام ببینم حس اش بهم چیه و می پیشنهاد میده ؟اسمش علیرضا است .

یکیم اینکه مشکل مغازه مون با عمو هام حل میشه امسال ؟🥺

ممنون عزیزم 🌺💚

ببخشید که زیاد شد .خیلی مممنون 💚 

خدایا شکرت بابت همه چیز💚 
بپرس  سوالت رو ندیدم اگه تاحالا بهتون جواب نداده باشم جواب میدم .ولی نه به خاطر زیارت عاشورا و ...

عزیزم من ب حسین میرسم؟ کی نامزد میکنیم؟ 

از دیشب نگرانم شدع؟؟

روز محشر به خدا خواهم گفت ان که از من تو گرفتی همه ی جانم بود... لعنت ب ۱۰ مهر لعنت ب ماشینی ک مادرمو ازم گرفت...گر قیامت قصه باشد من کجا جویم تو را؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟                                           😭😭 لعنت به ۸ تیر که داداش ارمانمو ازم گرفت😭  😭😭 دلتنگتونم... خدایاااا منم ببر دیگه😭😭😭😭 سخت است دیدار برود به قیامت😭🖤                       

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

سلام قشنگم صبحت بخیر باشه 

خیر ببینی ایشالله میشه جواب سوالای تو ذهن منم بدی؟

من میخوام بدونم پارتنرم طی این چندماه زمانی که داریم باورش میشه که رابطمون مثل روزای اول قسنگ شده؟ و رابطمونو جدی میکنه بدون اینکه اذیت بشه بابت مسائل گذشته ای که براش پیش اوردم؟ 

سوال اخرمم اینه که حس احساسیشو نسبت به خودم و ازدواج یا عدم ازدواج باهم دیگه رو هم میخوام بدونم.

ممنونتم 🌹

@جنةالماوی  

سحر دختر نازم،تویی غنچه بازم🌸💃🏼🎼🎤
عزیزدلم من یک هفته پیش ازتون پرسیدم وای جواب ندادید . 🥺قول میدم بهتون که براتون تا فردا زیارت و عاش ...

ببین شما خیلی به خودتون استرس میدید و همین موضوع باعث میشه که زود هم عصبانی بشی و تلاش میکنی که عصبانیت و ناراحتیت رو کنترل کنی اما همیشه موفق نیستی مشکل مغازتون مال امروز و فردا نیست نهایتا این مشکل حل شدنیه ولی به خاطر  سماجت و لجبازی با گره کور مواجه شده .و به همین دلیل هم درست شدنش زمان بره. 

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
ببین شما خیلی به خودتون استرس میدید و همین موضوع باعث میشه که زود هم عصبانی بشی و تلاش میکنی که عصبا ...

مرسی عزیز دلم ممنونم خدا خیرت بده . جواب قسمت اول مو نگفتی 🥺🥺حس علیرضا بهم و اینکه کی پیشنهاد میده ؟؟؟لطفا اینم بگو خاهش میکنم 

خدایا شکرت بابت همه چیز💚 
مرسی عزیز دلم ممنونم خدا خیرت بده . جواب قسمت اول مو نگفتی 🥺🥺حس علیرضا بهم و اینکه کی پیشنهاد میده ...

ایشون  برا پیشنهاد ازدواج و پا پیش گذاشتن خیلی دست دست میکنه و شاید چون میترسه اصلا برا ازدواج پیشنهاد نده.ولی شما درنهایت تا یکی دوسال آینده ازدواج میکنی .ولی نه با ایشون. 

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
ایشون  برا پیشنهاد ازدواج و پا پیش گذاشتن خیلی دست دست میکنه و شاید چون میترسه اصلا برا ازدواج ...

لطفا جواب منم بده دعات مبکنم

روز محشر به خدا خواهم گفت ان که از من تو گرفتی همه ی جانم بود... لعنت ب ۱۰ مهر لعنت ب ماشینی ک مادرمو ازم گرفت...گر قیامت قصه باشد من کجا جویم تو را؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟                                           😭😭 لعنت به ۸ تیر که داداش ارمانمو ازم گرفت😭  😭😭 دلتنگتونم... خدایاااا منم ببر دیگه😭😭😭😭 سخت است دیدار برود به قیامت😭🖤                       
میشه نظرتون را راجبه زمان بارداری من بگین؟ کی میشه؟‌وضعیت مالی زندگیمون کی بهتر میشه؟

گلم بهتره که برای باردار شدنتون به پزشک طب سنتی هم مراجعه کنی  و اظطراب و استرس رو از خودت دور کنی شما با وجود مشکلات و سختیهای زیاد به حق علی اصغر امام حسین دامنتون سبز میشه و نهایت تا دوسال دیگه هم مادر میشی .وضع مالیتون هم به مرور زمان بهتر میشه .منم برا حاجترواییتون ۱۴ تا صلوات میفرستم 

ببین شما خیلی به خودتون استرس میدید و همین موضوع باعث میشه که زود هم عصبانی بشی و تلاش میکنی که عصبا ...

میشه لطفا بگی

من کنکور چه رشته ای قبول میشم،؟

رتبم چطور میشه؟خوشحال میشم ازش؟

رشته شنوایی سنجی .بینایی سنجی .پروتز دندانی

کدوم،

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
گلم بهتره که برای باردار شدنتون به پزشک طب سنتی هم مراجعه کنی  و اظطراب و استرس رو از خودت دور ...

۲سااااااال؟ الان بیش از ۲ساله که منتظرم‌. این ماه دکتر ک رفتم گفت همه چیز خوبه و نگران نباش. با قرص تقویتی حل میشه.یعنی میگید تا ۲سال بازم طول میکشه؟؟؟؟ 

میشه لطفا بگی من کنکور چه رشته ای قبول میشم،؟ رتبم چطور میشه؟خوشحال میشم ازش؟ رشته شنوایی سنجی .ب ...

ببین تو انتخاب رشته دسستتون بازه و رشته ایی رو انتخاب میکنی که بهش علاقه داری ولی در انتخاب دانشگاه ممکن با محدودیت روبرو بشی

گلم بهتره که برای باردار شدنتون به پزشک طب سنتی هم مراجعه کنی  و اظطراب و استرس رو از خودت دور ...

عزیزم من حس میکنم براهیچ زمانی ازدواج نمیکنم ایا حسم درسته؟راستشو بگو من ناراحت نمیشم 

بعد یه خوابی دیدم که من باردار شدم ینی ازمایش دادم گفتن بارداری تعبیرش چیه برامنه مجرد؟

ببین تو انتخاب رشته دسستتون بازه و رشته ایی رو انتخاب میکنی که بهش علاقه داری ولی در انتخاب دانشگاه ...

خواب دیدم خانواده شوهرم همه جریان رو فهمیدن دارن نهیبم میدن تعبیر خواب رسوایی چیه