2777
2789
اون شخص ک تو ذهنته دلش اشوبه پیام میده ولی به ی نیت دیگ

میشه منم بگید🥲ایا میلاد هنوز منو دوسداره ایا قسمت هم میشیم یا نه؟ فراموشش کنم یعنی؟؟ چرا پیگیر نیست دیگه

مِه آخرین برگِ ریی درختِ حوشکِ جورم... 

دیدن خواب پسر بچه به معنای تحولات روحی ومعنوی هست و با دیدن پسر بچه ممکن هست که افراد زندگی شم ...

میشه منم بگید🥲ایا میلاد هنوز منو دوسداره ایا قسمت هم میشیم یا نه؟ فراموشش کنم یعنی؟؟ چرا پیگیر نیست دیگه

ممنون میشم بگین🤍

مِه آخرین برگِ ریی درختِ حوشکِ جورم... 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میشه منم بگی گلم ؟لطفا کی باردار میشم و بچم چی میشه 

دوست خوبم ببخش که رو پست شما ریپ زدن دوستان تایپیکم رو بخونید اگه باز سوالی بود در خدمتم 

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
لطفا منم دریاب کِی نامزد می کنم؟ کِی صاحب خونه میشم؟

میشه تایپیکم رو که بخونی بعد اگه سوالی بود در خدمتم

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
 دوست خوبم ببخش که رو پست شما ریپ زدن دوستان تایپیکم رو بخونید اگه باز سوالی بود در خدمتم 

خوندم عزیزدلم.من دیدم بارها جواب دادین و درست بوده گفتم منم شانسم رو امتحان کنم و یه سوال بپرسم 😁 ممنون عزیزم در پناه حق باشین 

سلنوفیل 🌙🌕
جواب شما رو دادم .هنوز زایمان نکردی گلم

سلام مجدد.یهدسوال من شوهر خواهرم کارش نظامیه و هر سال یه شهریه.الان میخاد بیاد بیرون و شغلشون عوص کنه.همه نگرانیم ک پشیمون نشه.ولی نظامی حقوق و مزایا کم داره و لی خب هم خوبی داره هم بدی.بنظرت تو این شغل نظام بمونه انتقالی میدن بهش بیاد همین شهر ما  یا جابجایی داره؟ یا عوض کنه کارشو پشیمونومیشه؟؟