2777
2789
عزی م بگو من چند سالمه ؟؟ کی ازدواج میکنم کی مادر میشم؟؟

حول و حوش  بیست.یا بیست  و دو سال البته باز شک دارم .شاید کمتر یا بیشتر هم بخوری  من گفتم غیبگو نیستم .نهایت تا دوسال دیگه ازدواج میکنی و چون بچه دوست داری زود هم اقدام میکنی ونهایت  یکسال بعد از اقدام بچه دار میشی

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حول و حوش  بیست.یا بیست  و دو سال البته باز شک دارم .شاید کمتر یا بیشتر هم بخوری  من ...

به 

خاهرشوهرم پیام دادم ب نیت آشتی،. جوابمو میده؟ خوشحال میشه؟ یا کینه شتری داره و مغرور تر میشه

دیدن خواب پسر بچه به معنای تحولات روحی ومعنوی هست و با دیدن پسر بچه ممکن هست که افراد زندگی شم ...

ممنونم گلم لطف کردی 🌹

من دست ب ی کاری زدم میخام بدونم کی ب درآمد میرسم میتونی بگی عزیزم🌹

عشقم من کی باردارمیشم؟اصلا میشم ؟سنم بالاست امیدی ندارم😞

الهی بگردم .برات دعا میکنم که خدا هرچه زودتر  به حق علی اصغر امام حسین دامنت رو سبز کنه .گلم خدا بخشنده هست و در بخشندگیشم کاری به سن وسال و خوب و بد آدما نداره .پس نا امید نباش در عین حالم منتظر هم نباش چون خدا یه وقتایی بنده هاش رو غافلگیر میکنه و از جایی که گمانش رو نمیکنن روزی میده این رو خودش گفته  و خداهم همیشه راست میگه.منم برا حاجترواییت ۱۴ تا صلوات میفرستم 

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
به   خاهرشوهرم پیام دادم ب نیت آشتی،. جوابمو میده؟ خوشحال میشه؟ یا کینه شتری داره و مغرو ...

جواب شما رو دادم .هنوز زایمان نکردی گلم

مجاز؟ خیلی فضایی گفتین من پارسال ۴۰۰۰ تجربی شدم تازه امسال بهترم خوندم

پس هزار ماشاله داری .شما که پارسال رتبت خوب شده بود 

نه هنوز زایمان نکردم.   نه این پیام رو من امشب بهش دادم ب نیت آشتی،. فقط میخام بدونم جواب پیام رو میده یا نه.    میدونم گفتی بچت بدنیا اومد میان خونتون.    میخام بدونم جواب پیام منو ک یکساعت پیش دادم بهش، جواب میده؟  یا من اشتباه کردم ک پیام دادم. اون بجای اینکه خوشحال بشه مغرور تر شد با این پیامم

جواب منو ندادی عزیزم

فقط یبار پرسیدم ک اذیت نشی❤

پرسیده بودم حسش بهم چیه علیرضام

" تِئا "(به انگلیسی Thea) یکی از تایتان ها و الههٔ بینایی و نور درخشان آسمان آبی در اساطیر یونان باستان است. نام تِئا به تنهایی به معنی الهه است.او با هیپریون ازدواج کرد که از او صاحب ۳ فرزند با نام‌های اِئوس (طلوع),هِلیوس(خورشید) و سِلِنه(ماه) شد. جنسیت : مونث       پدر : اورانوس      مادر : گایا       همسر : هیپریون       فرزندان : اِئوس,هِلیوس,سِلِنه     وابستگان : خواهر تایتان ها      مَرگ : نامیرا. ❤️✨️