2777
2789
احساس میکنم که برادرت برای ازدواج کردن دو دله و داره به کسی فکر میکنه  و برادرت خودش فعلا پا پی ...

@جنةالماوی عزیزم کاملا درست گفتی،عزیزم  فکر می کنی نهایتش کی ازدواج می کنه؟عزیزم این درسته تو طالع من دوقلو دختر هست؟آن دو نفر که حق من را خوردند و کلاهبرداری کردند می توانم حقم را بگیرم یا نه؟مرسی عزیزم

عزیزم شما برای پیدا کردن شغل مشکل خاصی نداری ولی چون هر شغلی رو در شأن خودتون نمیبینی حساسیت بیشتری ...

من تاحالا چند بار پرسیدم ازتون ولی جواب ندادین.نطرتون راجبه زمان بارداری من میگین؟؟؟ خوااااااهشا بگین

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

شما دختر مثبت اندیش و عاقلی هستی سعی میکنی با فکرو تدبیر تصمیم بگیری و همین موضوع باعث میشه که مادیا ...

سلام خوبی لطفا ازت خواهش میکنم جواب منم بده برات دعای نادعلی میخونم‌ 

من با کسی که دوسش دارم ازدواج میکنم؟

اون چه حسی بهم داره؟

( چه خوش باشد که بعد از انتظاری،به امید رسد امیدواری، و از آن بهتر و از آن خوشتر نباشد، لحظه ای که می‌رسد یاری به یاری ،) میشه برای رسیدن به حاجتم صلوات بفرستید
سلام خوبی لطفا ازت خواهش میکنم جواب منم بده برات دعای نادعلی میخونم‌  من با کسی که دوسش دارم ا ...

شما خانمی هستی که سرشار از انرژی مثبتی و این انرژی رو به دیگران هم انتقال میدی .مهربون و خوشقلبی زیبایی برات مهمه به امدادهای غیبی اعتقاد داری اگه خوبی ببینی سعی میکنی جبران کنی 

اونی که دوستش داری به تو بی احساس نیست ولی بنا به دلایلی فعلا به ازدواج فکر نمیکنه اگر قصد ازدواج داشته باشه شما یکی از گزینه های انتخابشون برا ازدواج هستی .ولی شما نهایت کمتر از دوسال دیگه ازدواج میکنی باکی نمیدونم ولی سختیهایی  برا ازدواجتون وجود داره که به امید خدا همشون کنار میرن.

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
برا ایشون رو اصلا جواب ندادم .تو تایپیکای دیگه پرسیدن امضا نداشتن جواب ندادم بعد که تو خصوصی جواب دا ...

عزیرم من چند بار ازتون یه چیزی پرسیدم چرا جواب ندادید 🥺🥺؟خیلی ناراحت شدم 😭مال بقیه رو ولی جواب میدید 

خدایا شکرت بابت همه چیز💚 
شما دختر مثبت اندیش و عاقلی هستی سعی میکنی با فکرو تدبیر تصمیم بگیری و همین موضوع باعث میشه که مادیا ...

میشه درمورد منم بگین عزیزم 

از ازدواجم چی حس میکنید 

مرسی ازتون❤

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه! تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم سخته! تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بُردی.میشه واسه ارامش دلم یدونه صلوات بفرستین🥺❤                                    من هنوزم سر اسمت قسم میخورم اما تو اسمم یادت نیس!🙂
شما خانمی هستی که سرشار از انرژی مثبتی و این انرژی رو به دیگران هم انتقال میدی .مهربون و خوشقلبی زیب ...

تروخدا بگید چرا انتقالی شوهرم به شهر خودمون جور نمیشه یا چ زمانی جور میشه

یکعدد خانوم معلمم که تازه استخدام شدم. زندگی من پر از شگفتی هاست و اتفاقات عجیب.

شما خانمی هستی که سرشار از انرژی مثبتی و این انرژی رو به دیگران هم انتقال میدی .مهربون و خوشقلبی زیب ...

براتون هم قول دادم که زیارت عاشورا و 10تا آیت الکرسی بخونم . ولی جواب مو ندادید اصلا 🥺

خدایا شکرت بابت همه چیز💚 

سلام قشنگم صبحت بخیر باشه 

خیر ببینی ایشالله میشه جواب سوالای تو ذهن منم بدی؟

من میخوام بدونم پارتنرم طی این چندماه زمانی که داریم باورش میشه که رابطمون مثل روزای اول قسنگ شده؟ و رابطمونو جدی میکنه بدون اینکه اذیت بشه بابت مسائل گذشته ای که براش پیش اوردم؟ 

سوال اخرمم اینه که حس احساسیشو نسبت به خودم و ازدواج یا عدم ازدواج باهم دیگه رو هم میخوام بدونم.

ممنونتم 🌹

@جنةالماوی  

سحر دختر نازم،تویی غنچه بازم🌸💃🏼🎼🎤
عزیزم شما برای پیدا کردن شغل مشکل خاصی نداری ولی چون هر شغلی رو در شأن خودتون نمیبینی حساسیت بیشتری ...

میشه نظرتون را راجبه زمان بارداری من بگین؟ کی میشه؟‌وضعیت مالی زندگیمون کی بهتر میشه؟

براتون هم قول دادم که زیارت عاشورا و 10تا آیت الکرسی بخونم . ولی جواب مو ندادید اصلا 🥺

عزیزدلم من یک هفته پیش ازتون پرسیدم وای جواب ندادید . 🥺قول میدم بهتون که براتون تا فردا زیارت و عاشورا و 10,تا آیت الکرسی رو بخونم . 

اسمم مهسا ست من کسی رو دوست دارم میخام ببینم حس اش بهم چیه و می پیشنهاد میده ؟اسمش علیرضا است .

یکیم اینکه مشکل مغازه مون با عمو هام حل میشه امسال ؟🥺

ممنون عزیزم 🌺💚

ببخشید که زیاد شد .خیلی مممنون 💚 

خدایا شکرت بابت همه چیز💚 

بپرس  سوالت رو ندیدم اگه تاحالا بهتون جواب نداده باشم جواب میدم .ولی نه به خاطر زیارت عاشورا و آیةالکرسی اگه مایل بودی اینا رو برا ظهور آقا بخون اگرم نبودی که هیچ.برا دوستمونم یادم رفت بنویسم که نیازی به خوندن نادعلی برا خودم ندارم و اگه ایشون هم مایل بودن برا ظهور آقا بخونن .ولی بزار قبلشم بگم گلم من ادعایی در مورد حس ششم ندارم و نمیدونم به چه دلیل حدسیاتم درست در میاد برا خانواده و آشنایان قطعی و صد در صده ولی برا دیگران نمیدونم چون هیچ شناختی ازشون ندارم به ویژه اونم مجازی حالا اگه مایلی بپرس

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .