2777
2789
برای من رو که خیلی خوب جواب دادین 

برا ایشون رو اصلا جواب ندادم .تو تایپیکای دیگه پرسیدن امضا نداشتن جواب ندادم بعد که تو خصوصی جواب دادم .یه جمله گفتن و من شخصیتشون رو حدس زدم و ایشون درستی حرفام رو تصدیق کرد ولی وقتی فهمید از روی جمله ایی که گفتن شخصیتشون رو حدس زدم منصرف شد .

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

برا ایشون رو اصلا جواب ندادم .تو تایپیکای دیگه پرسیدن امضا نداشتن جواب ندادم بعد که تو خصوصی جواب دا ...

اره همه باید یک چیزی از اون شخص بدونن که جواب بدن 

بعضیا از روی قیافه میگن تو واقعیت . ایشون ترس دارن انگار

یک سوال دارم شما چجور میگین چشم سومتون بازه ؟ 

برا ایشون رو اصلا جواب ندادم .تو تایپیکای دیگه پرسیدن امضا نداشتن جواب ندادم بعد که تو خصوصی جواب دا ...

@جنةالماوی  عزیزم من مشکلی ندارم میدانم باید یک چیزی بدونید جواب بدهید،میشه لطفا درخواست من را قبول کنید آنجا پاسخ دهید

@جنةالماوی  ‍  سلام عزیزم میشه لطفا جواب من را بدهی ممنون میشم،چند بار تگتون کردم،عزیزم ...

عزیزم شما برای پیدا کردن شغل مشکل خاصی نداری ولی چون هر شغلی رو در شأن خودتون نمیبینی حساسیت بیشتری به خرج میدی  و در نهایت هم کمتر از یکسال در یه اداره مشغول به کار میشی راجع به ازدواجتونم همین طور هستی معیارهای خاصی در نظر داری که برات مهمه شما به طور سنتی ازدواج نمیکنی راجع به بچه هم شما خیلی بچه دوست داری  نهایت و یک سال بعد از اقدام بچه دار میشی

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
@جنةالماوی     اونی که دیدمش چ حسی بهم داشت چ فکری راجبم میکرد  کی میبینمش؟؟؟

گلم قبلا بهت جواب دادم

عزیزم شما برای پیدا کردن شغل مشکل خاصی نداری ولی چون هر شغلی رو در شأن خودتون نمیبینی حساسیت بیشتری ...

@جنةالماوی   عزیزم کاملا درست گفتی،مرسی عزیزم،برادرم چه زمانی ازدواج می کنه لطفا بگو خیلی نگرانم

گلم قبلا بهت جواب دادم

میشه جواب منم بدید  چند بار پرسیدم جواب ندادیدممنونم

کی ازدواج میکنم؟ با چه کسی؟

لطفابرای بچه ام یک صلوات بفرستید  برای خوب شدن مادرم یه حمدبخونید🙏🏻😭

@جنةالماوی    مرسی عزیزم،کاملا درست گفتی، میشه لطفا بگی برادرم چه زمانی ازدواج می کن ...

احساس میکنم که برادرت برای ازدواج کردن دو دله و داره به کسی فکر میکنه  و برادرت خودش فعلا پا پیش  نمیزاره چون هم  واکنش خانواده و هم مهیا کردن شرایط ازدواج و هم انتخاب همسر آینده ایشون رو دچار تردید کرده بنابر این ترجیح  میده محتاطانه عمل کنه

احساس میکنم که برادرت برای ازدواج کردن دو دله و داره به کسی فکر میکنه  و برادرت خودش فعلا پا پی ...

عزیزم کاملا درست گفتی،عزیزم  فکر می کنی نهایتش کی ازدواج می کنه؟عزیزم این درسته تو طالع من دوقلو دختر هست؟آن دو نفر که حق من را خوردند و کلاهبرداری کردند می توانم حقم را بگیرم یا نه؟مرسی عزیزم

میشه جواب منم بدید  چند بار پرسیدم جواب ندادیدممنونم کی ازدواج میکنم؟ با چه کسی؟

شما دختر مثبت اندیش و عاقلی هستی سعی میکنی با فکرو تدبیر تصمیم بگیری و همین موضوع باعث میشه که مادیات تو ازدواج الویت اولتون نباشه ولی به ظاهر تا حدودی اهمیت میدی شما هم کمتر از دو سال دیگه ازدواج میکنی و اتفاقا در زندگی آینده به امید خدا خوشبخت هم میشی