2777
2789
عزیزم جواب منم بدین. برمیگرده؟ 

راستش حسی ندارم به این موضوع 

‹من کسی رو دارم که صاحب تمام قدرتهای جهانه🥰💕›      الله یار باشد ،دشمن هزار باشد🫶🥹🌚؛ زندگی هر چقدرم سخت باشه منکه ازت نا امید نمیشم دورت بگردم 🫂؛ تا وقتی که تو پشت منی هیچکس نمیتونه منو زمین بزنه 🙂💫🦋؛ زوره خدا از همه بیشتره 🌿🥲؛شیطان هایی با نقاب انسان:)🖤؛ جهنم خالیست؛شیاطین روی زمین اند!😏؛ اون چیزی که تو با دل من کردی رو میرم به خدام میگم 😃💔؛ برای حل مشکلاتم یه صلوات میفرستی مهربونم:)؟!🌱😘  «کاربری چهارممه :/🦦🗿💔»

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

عزیزم میتونی از اونم بپرسی،؟ لطفا🙏🙏

اون گف دیگه 😂

‹من کسی رو دارم که صاحب تمام قدرتهای جهانه🥰💕›      الله یار باشد ،دشمن هزار باشد🫶🥹🌚؛ زندگی هر چقدرم سخت باشه منکه ازت نا امید نمیشم دورت بگردم 🫂؛ تا وقتی که تو پشت منی هیچکس نمیتونه منو زمین بزنه 🙂💫🦋؛ زوره خدا از همه بیشتره 🌿🥲؛شیطان هایی با نقاب انسان:)🖤؛ جهنم خالیست؛شیاطین روی زمین اند!😏؛ اون چیزی که تو با دل من کردی رو میرم به خدام میگم 😃💔؛ برای حل مشکلاتم یه صلوات میفرستی مهربونم:)؟!🌱😘  «کاربری چهارممه :/🦦🗿💔»
برا همه رو میگف بعد ب من ک می‌رسید میگف نمیدونم ی چیز بگو ک بهش اعتقاد داری بعد گفتم همون حرفای خودم ...

سلام دوست عزیز ممنون از ارادتت من به شما نگفتم یه چیز بگو و عین جمله شما رو هم بهت نگفتم . گفتم یه جمله که بهش اعتقاد داری بگو چون نه امضا داشتی نه عکس پرو فایل گفتم من الکی جواب نمیدم نه موکل دارم نه سرکتاب باز میکنم .الکی هم نمیتونم ندیده و نشناخته از دیگران حس بگیرم شما یه جمله گفتی و من شخصیتت رو حدس زدم شما هم منصرف شدی که سوالت رو بپرسی .بله حق با شماست من پیام هایی رو که بهتون ارسال میکردم پاک میکردم چون دلم نمیخواست بچه هایی رو که ازم سوال میپرسن بی جواب بزارم و دلیل دلیت اکانتم هم همین بود عزیزم من اصلا لزومی نداره که خودم رو به شما اثبات کنم چون همونطور که به سایر دوستان هم گفتم هیچ ادعایی در مورد حس ششم ندارم چون تنها خدا عالم به تقدیر بندگانش هست وبس .و اگه اینارو مینویسم به خاطر اینه که بگم اگه جواب دوستان رو میدادم فقط برای دریافت انرژی مثبت بود وبس .ولی در نهایت تصمیم گرفتم که اصلا به هیچ کس جواب ندم چون باعث ایجاد شبهه میشه .درضمن دوستان خواهشا گول افرادی رو هم که میگن موکل دارم نخورید چون موکل چه خوب یا چه بد فقط به شخص امر ونهی میکنه و غول چراغ جادو نیست که به میل شخص عمل کنه خواهشا آگاه باشید و به دیگران اجازه ندید که بیخود شما رو به بازی بگیرن .الان هم اگه رو متن شما ریپ زدم فقط جنبه اطلاع رسانی داشت .دوستان خواهشا تگ نکنید چون جواب نمیدم

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
سلام دوست عزیز ممنون از ارادتت من به شما نگفتم یه چیز بگو و عین جمله شما رو هم بهت نگفتم . گفتم یه ج ...

منم برا سرگرمی می‌پرسیدم چون همه میدونن ک همه چی دست خداست اینی که برا بقیه رو میگفتین بدون وجود پروفایل و چیزی و برا منو نمیگفتین جالب بود شاید چون اونا تاپیک زندگیشونو میزدن معلوم بود ولی خب خودتون مختارید جواب بدین ب کسایی ک اعتقاد دارن بهتون یا ن 

منم برا سرگرمی می‌پرسیدم چون همه میدونن ک همه چی دست خداست اینی که برا بقیه رو میگفتین بدون وجود پرو ...

گلم شما شخصیت پیچیده ایی نداری که نشه حدسش زد برا حدس شخصیت شما نیازی به حس ششم هم نیست.چه برسه به موکل  .شما تمایل داری بیشتر شخصیتتون رو مخفی نگه داری.

.گلم خواهرانه بهت میگم گول افرادی رو که با گفتن موکل دارم و هزینه برای سرکتاب باز کردن ازت میگیرن نخور . دوستانه بهت میگم موکل چه خوب چه بدبیشتر روح رو تسخیر میکنه و فقط به شخص از روی خیرخواهی یا کینه توزی امر و نهی میکنه.  .ولی یه عده عادت دارن که از سادگی بعضی افراد که اتفاقا ساده بین هم هستن  سو استفاده می کنن البته هرکسی برا انجام کاراش تام الاختیاره.

در ضمن باز میگم نحوه فکر کردنت اصلا برام مهم نیست چون هیچ سود و زیانی برام نداره ولی محض اطلاعات میگم تو تنها کسی نبودی که من ازش خواستم جمله بگه .حرف من رو کاربرای دیگه هم میتونن تصدیق کنن که جمله ایی رو که خودشون دوست دارن گفتن.چون امضا نداشتن .و هیچ حس ششمی نمیتونه از غیب راجع به کسی حدس بزنه . چون حس ششم غیبگو یا پیشگو نیست و اگر کسی همچین ادعایی کرد مطمئن باش دروغگو هست . 

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
گلم شما شخصیت پیچیده ایی نداری که نشه حدسش زد برا حدس شخصیت شما نیازی به حس ششم هم نیست.چه برسه به م ...

ممنون بابت اطلاع رسانی ولی من ک دنبال چنین چیزیایی نرفتم و نمیرم گفتم همین سایت هم برا سرگرمیه برام

شمام لطف کن اگر دوست داری جواب بقیه رو بده که مشتاقن جواب بگیرن از شما و حستونو بدونن من جزوش نیستم

ممنون بابت اطلاع رسانی ولی من ک دنبال چنین چیزیایی نرفتم و نمیرم گفتم همین سایت هم برا سرگرمیه برام ...

😂😂خواهش میکنم بزار جوابت رو بدم. 😂😂