2777
2789
اهان یه سوال دیگه شرمنده چرا من اینقدر دلتنگم تازه براش گریه هم میکنم انگار بیقرارشم کسی ام وجود ندا ...

این آخرین سوال جواب میدم لطفا تک نکنید علت دلتنگیت به دلیل رعایت نکردن اصول تغذیه ایی و کمبود ویتامین دی و نوسانات هور مونی باعث ایجاد دلتنگی بی مورد میشه البته اگه افسردگی نداشته باشی خیلی راحت با اصلاح تغذیه این مشکل رفع میشه

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
این آخرین سوال جواب میدم لطفا تک نکنید علت دلتنگیت به دلیل رعایت نکردن اصول تغذیه ایی و کمبود ویتامی ...

کاش آخرین سوال منم جواب بدی

( چه خوش باشد که بعد از انتظاری،به امید رسد امیدواری، و از آن بهتر و از آن خوشتر نباشد، لحظه ای که می‌رسد یاری به یاری ،) میشه برای رسیدن به حاجتم صلوات بفرستید

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

گفتم که مهربونی در عین حال عجولی .خونگرمی و زندگی اطرافیان برات مهمه و سعی میکنی با احتیاط رفتار کنی ...

ازیزم شما چاکرات بازه یا چشم سومت

برای سلامتی ظهور اقا امام زمان صلوات بفرستید 🤍�
یکی اونو سرد کردع ی شخص قد متوسط رنگ چشم قهوه ای اسم اولشم به س شروع میشه

عزیزم میشه خواهش کنم ب منم بگی من خیلی حالم بده مدت زیادیه نامزدم اما ازدواج نمیکنیم دوستم داره؟چرا نمیاد برا ازدواج ؟اصلا ازدواج داریم یا ن؟خیانت نمیکنه؟

یکی اونو سرد کردع ی شخص قد متوسط رنگ چشم قهوه ای اسم اولشم به س شروع میشه

عزیزم میشه خواهش کنم ب منم بگی من خیلی حالم بده مدت زیادیه نامزدم اما ازدواج نمیکنیم دوستم داره؟چرا نمیاد برا ازدواج ؟اصلا ازدواج داریم یا ن؟خیانت نمیکنه؟

@جنةالماوی  

گفتم که مهربونی در عین حال عجولی .خونگرمی و زندگی اطرافیان برات مهمه و سعی میکنی با احتیاط رفتار کنی ...

گلم الهام ولیلا خوشبخت میشن؟

➖⃟●━━━━ ᵍᵒᵈ ᶤᶳ ᵉᶰᵒᵘᵍʰ ─ تنها خدا کافیست🦋
عزیزم میشه بگید مشکلم کی حل میشه اون فرد  کی بهم الراز علاقه میکنه

مشکلت رو نمیدونم چی هست ولی به امید خدا وتلاش خودت انشاله مشکلت حل شدنیه .راجع به ابراز علاقه هم تعریف آدما از ابراز کردن علاقه به جنس مخالف متفاوته شاید اون آقا از نظر خودش دارع بهتون ابراز علاقه میکنه.ولی اگه منظورت از ابراز علاقه پیشنهاد ازدواج هست حس میکنم فعلا شرایط ازدواج کردن رو نداره پس شایدطول بکشه که بهت پیشنهاد بده البته اگر شما اون موقع گزینه ازدواجش باشی

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
گلم الهام ولیلا خوشبخت میشن؟

انشاله با دعای خیر شما و همت خودشون خوشبخت هم میشن

انشاله با دعای خیر شما و همت خودشون خوشبخت هم میشن

عزیزم لیلا خودم هستم خوشبخت میشم؟

الهام کسی هست خیلی اشک منو شوهرمو دراورد 

➖⃟●━━━━ ᵍᵒᵈ ᶤᶳ ᵉᶰᵒᵘᵍʰ ─ تنها خدا کافیست🦋