2777
2789
عنوان

وای ببینین این پسره چقد خسیسه

906 بازدید | 66 پست

با یه پسری معرفی شدیم اشنا بشیم واسه ازدواج 

دفه اول گفتم بریم فضای باز یا کافه؟ گفت بریم پارک رفتیم پارک اونجا برگشتنی دو تا رانی گرفت خوردیم

باز برای دفه دوم گفت بریم کجا باز گف بریم پارک و حتی یه فلافلی پایین شهر پیشنهاد داد 

منم گفتم هوا گرمه و ممکنه اشنا ببینه بریم یه جا فضای باز نباشه. گف باشه خودت انتخاب کن تو بگو بریم کجا رستوران کافه یا پارک 

منم گفتم خبرشو میدم

امروز قرار مونه صب پیام داد بیام دنبالت بریم گفتم کجا؟ گف همون فلان پارک؟ یا هر جا تو بگی منم اول گفتم بریم کافه بعد باز گفتم خب بریم همون پارک ( داخل پارک کافه داره) میخاستم ببینم میگه بریم کافه گف بریم اره هوا خوبه میشه پیاده روی کرد 

خسیس نیس این؟ 

چجوری بگم نمیام؟خیلی بدم اومد واقعا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای خسیسه معلومه دلش نمیاد خرج کافه کنه وگرنه وقتی تو یبار گفتی پارک ممکنه اشنا ببینه باید دوزاری اش میوفتاد دفعه بعد ببره کافه 

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...

ببین یه مسئله ایم هست چون دوران اشناییه و جدی نیست تو فرض کن هربار با هرکی میخواد اشنا شه هی ببرتش کافه چیزی بخره خرج کنه پولم که باید خودش بده ... نمیدونم به نظرم دوران خواستگاری نمیشه مطمئن شد خسیسه یا نه خب به فکر جیبشه 

هوا به این گرمی کجا خوبه برای پیاده روی 

رفتی اونجا بگو بریم کافه یه چی بخوریم 

{•• فرخ لقا فرزند علی اکبر••} {•• اسماعیل فرزند محمدیار••} امواتم هستن اگه چشمتون به امضام خورد و دوس داشتین براشون فاتحه بخونید 🌹🍃 الهی خیر ببینین ❤️💛 هرکی خواست بجاش صلوات بفرستم بگه 🙏🏼