2777
2789
عنوان

متاهل بودن خوبه یا مجرد بودن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 52 پست

تاهل با آدم خوب خوبه

با بدش دعا میکنی برگردی به سختیای الانت

اینوری هول هولکیو سر لجبازی ازدواج نکن بزا مرد خوب بیاد

فقط ازین به بعد خواستگارات که اومدن فوری رد نکن بزا اشنا شید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

❌️❌️❌️❌️ متاهل بودن با شوهری ک خوبه اخلاقش خوبه ادم سالمیه عالیهههههه قطعا !! بدون شک از مجردی بهتره این زندگی

اما شوهری ک اخلاق نداره خیانت میکنه بدرد سگ نمیخوره همون بهتر ادم تا اخر عمر مجرد باشه

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

مجرد که بودم شاغل بودم پدر و مادرم عالی همراه هیچ چیزی نبود که بخواییم و بتونن اما فراهم نکنن یعنی میخوام بگم مجردی ایده‌آلی داشتم   الحمدالله متاهلیم هم همینطوره  ولی چیزی که تو متاهلی هست و تو مجردی نیست عشق به غیر همجنسه یه مرد که کنارش بتونی خودتو تکمیل کنی بتونی نیازهایی که هیچ کس نمیتونه برات رفعشون کنه با اون رفع کنی باهاش حرف بزنی برقصی بخندی دیوونه‌بازی دربیاری و... 

بنظرم هر دو دنیای خاص خودشونو دارن

زهد ریایی،جهل مقدس...

من مجردی عالی داشتم 

کار. درآمد. استقلال و آزادی تو رفت و آمد 

ولی متاهلی یه حس خود مختاری و استقلال دیگه آیه من ک دوست دارم متاهلی و 

من میخواستم کار کنم خونه بخرم. ماشین بخرم و.... 

الان خونم و دارم. ماشینم و دارم. درآمد خودمم خرج خودم میکنم 

یه آدم همفکر و هم نظر و کسی ک دوسش دارم کنارمه و کمکمه 

دوتایی کنار هم به اهدافمون برسیم 

اینا همه به شرط ازدواج خوب و آدم درسته

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

آخه مشکل اینه ازدواج ی هندونه ی در بستس 

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
18

😐😐😐😐😐 فک کردم ۳۰

اگه جواب بی ادبی و فضولی کسیو ندادم فک نکنه که بلد نبودم. بخاطر ارامش اعصاب خودم بوده که از کنارت رد شدم.. عقده هاتونو اینجا سر بقیه خالی نکنید. موضوعات تاپیکمم هرچی دلم بخواد میزنم هرکی دوس نداره میتونه بره بیرون. انقد 

منی ک مستقلم و همه چیم دست خودمه بازم از تنهایی کم آوردم و کلا آدمی ام ک متاهلی رو بیشتر دوس دارم تا مجردی و گشتن با دوس پسر ..

( ریپ نزنید ک مگه مجردا دوس پسر دارن !! خب یه غریزه طبیعی هس این نیاز زن و مرد بهم ! اونایی ک بهر دلیلی با این قضیه مشکل دارن رو کار ندارم . چی بگم .. انشالله همیشه مجرد بمونن 🤷🏻‍♀️

🙏با عرض احترام زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن 🙏

هردوش خوبیای خودشو داره ولی نباید به خاطر فرار از جو خونه آدم بی گدار به آب بزنه چون خدای نکرده اگه همسر بدی قسمتت بشه اونموقع متوجه میشی سختیای خونه پدری اصلا قابل مقایسه با شرایطی که همسر بد برات به وجود میاره نیست

«و اگر امیدی در تو بمیرد خدا امیدهای فراوان دیگر درونت زنده می‌کند..»🤍✨️
خوبه اره تاهل خوب خیلی خوبه اما نه به هر قیمتی

بنظرت من باید چیکار کنم با ااین اوضاع

عصابم نمیکشه 

میترسم انقد تحت فشار روانی باشم که بعدش نتونم با کسی کنار بیام

ازدواج از خیلی نظرها خوب زندگی خودت هر جور بخواهی زندگی میکنی اما شرط داره اولا شوهرت آدم باشه  وضع مالی خوبی داشته باشه خسیس نباشه خیانت نکنه دست بزن نداشته باشه هیز نباشه کلی خصلت‌های بد که نی نیزسایت ورق بزنی هست اونا رو نداشته باشه آدم پس باهاش ازدواج‌کن