2777
2789
عنوان

متاهل بودن خوبه یا مجرد بودن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 52 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بنظرت من باید چیکار کنم با ااین اوضاع عصابم نمیکشه  میترسم انقد تحت فشار روانی باشم که بعدش ن ...

بنظرم حتما یه درآمدی داشته باش یا برو آرایشگری خیاطی جایی همش خونه نباش، یه مدرک هم بگیر فعلا

هر کدوم ب جای خودش خوبه اونیکه خانواده خوب و حامی داره مجردیش کیف میکنه اگه شوهر خوب هم گیرش بیاد ...

نمیگم خانوادم پشتم نیستن

چرا به وقتش پشتم هستن ولی خب همیشه ناراحتم میکنن

مشکلم بیشتر با مامانمه 

چون ناراحتی اعصاب داره اذیتم میکنه

تو خونه هم فقط منم

بابامم هیچ فکری نمیکنه به حالم بااینکه همیشه میگه میدونم مامانت مقصره

متاهل بشی ام باید کار کنی صبح تا شب

خب حداقل میگم خونه خودمه زن خونم باید حواسم به کار خونه باشه

اینجا مامانم هیچ کاری نمیکنه بعد اگه خونه نا مرتب باشه بابام سر من غر میزنه یا مثلا اگه موادغذایی و خوراکی تموم بشه یادم بره بگم بخرن ازم طلبکارن که چرا یادت رفته؟مگه چندسالته که فراموشی گرفتی

تاهل با آدم خوب خوبه با بدش دعا میکنی برگردی به سختیای الانت اینوری هول هولکیو سر لجبازی ازدواج نک ...

🚶🏻‍♀️هول هولکی نمیشه میدونم 

مرسی بابت راهنماییت🙏🏼🤍

کاری به ازدواج بد ندارم هرچیزی میتونه بد و خوب داشته باشه و این مختص ازدواج نیست اما درکل متاهلی خیلی بهتره من هرکدوم از دوستام که ازدواج کردن از متاهلی بیشتر راضی بودن و حال روحیشون خیلی بهتر شده منم خیلی دوست دارم ازدواج کنم

مشکل توکار کردنه خونه شوهر کار بیشتره ک دیگه ظرفا هم باخودته    

مشکلم با کار کردن نیست فقط ازاینکه مامانم با اعصابم بازی میکنه خسته شدم مشکل من اینه

هرروز بحث هرروز دعوا بخدا یادم نمیاد یروز از خواب بیدارشده باشم و بحث نکرده باشیم

باهاش حرف نمیزنم ناراحت میشه 

باهاش حرف میزنم بحثمون میشه

میخوامم باهاش دردودل کنمم باز حق به بقیه میده

خب حداقل میگم خونه خودمه زن خونم باید حواسم به کار خونه باشه اینجا مامانم هیچ کاری نمیکنه بعد اگه خ ...

😵😵😵😵

اگه جواب بی ادبی و فضولی کسیو ندادم فک نکنه که بلد نبودم. بخاطر ارامش اعصاب خودم بوده که از کنارت رد شدم.. عقده هاتونو اینجا سر بقیه خالی نکنید. موضوعات تاپیکمم هرچی دلم بخواد میزنم هرکی دوس نداره میتونه بره بیرون. انقد 

❌️❌️❌️❌️ متاهل بودن با شوهری ک خوبه اخلاقش خوبه ادم سالمیه عالیهههههه قطعا !! بدون شک از مجردی بهتره ...

اره واقعا شوهری که بخواد خیانت کنه و اذیتت کنه پیر میشی از دستش

خواستگار خوب اومد برو نه اینکه هر بی کس کاری اومد بری برای فرار یا ازدواج خوب مناسب یا مجردی و آرا ...

خداروشکر تا الان هرچی خاستگار اومده خوب بودن از نظر مالی و خب بیشترشون فامیل دور بودن

اما از نظر اخلاقی نمیدونم...

مجرد که بودم شاغل بودم پدر و مادرم عالی همراه هیچ چیزی نبود که بخواییم و بتونن اما فراهم نکنن یعنی م ...

خوشبخت باشی

مجردی خوبه تا زمانی که ادم پدر و مادر خوبی داشته باشه