2777
2789
عنوان

متاهل بودن خوبه یا مجرد بودن؟

360 بازدید | 52 پست

سلام🥲

متاهل بودن دوست ندارم ولی خب مجرد بودنم به ضررمه

همیشه دوست داشتم و دارم مستقل باشم هیچوقت به ازدواج فکر نمیکردم با اینکه خاستگار دارم ولی خب همیشه جوابم منفی بوده

اما الان حس میکنم کم اوردم

خانوادم اذیتم میکنن

بیشتر مامانم...

حتی اگه کارای خونرو هم انجام بدم و نزارم دست به سیاه و سفید بزنه،بازم گیر میده بهم 

بخدا از ۱۳سالگی کارای خونه افتاده گردن من البته جز ظرف شستن

حتی تایم امتحاناتم ازم انتظار داشتن مثل یه زن به کارای خونه برسم و اشپزی کنم و مثل یه دانش اموز درس بخونم

حقیقتا خسته شدم

میدونم تاهل شاید جالب نباشه ولی خب حس میکنم اگه ازدواج کنم شرایط برام اسون تر میشه

نظر شماها چیه دوستان؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از اولش که مجرد بودم تا الان که متاهلم، نظرم اینه که با وجود همه ی مسئولیت ها متاهلی خیلی بهتره

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

متاهل بودن واسه کسی ک مجردی اذیت کننده ای داره خوبه

یه سری نی نی سایتیا اونقدرررر دوست داشتنین و مهربووون ک آدم دلش میخواد برشون داره جاشون کنه تو قلبش❤️یه سری نی نی سایتیام!هعییی💔🤧بیخیال اصلا نمیگم ولشون کن همون قبلیا رو عشقه🥳🥰😍

اگه یه مرد خوب و پایه که غرغرو نباشه و درک داشته باشه و خانوادشم اوکی باشن متاهلی بهتره بیشتر قسمته انشاالله خوشبخت باشی

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

متاهل بشی ام باید کار کنی صبح تا شب

اگه جواب بی ادبی و فضولی کسیو ندادم فک نکنه که بلد نبودم. بخاطر ارامش اعصاب خودم بوده که از کنارت رد شدم.. عقده هاتونو اینجا سر بقیه خالی نکنید. موضوعات تاپیکمم هرچی دلم بخواد میزنم هرکی دوس نداره میتونه بره بیرون. انقد 

مجرد😐😂

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی