2777
2789
عنوان

بارداری وسابقه عقب انداختن و دل درد و کمر درد و ترشح

| مشاهده متن کامل بحث + 2945 بازدید | 45 پست
جرعت نمیکنم بازم منفی ببینم🥲حس میکنم توهم زدم🙁

انشاالله که این سری مثبته فکرش نباشی زودتر میشی بدترین چیز همین استرس هست

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
احتمال خیلی زیاد آره تا روز پریودت صبر کن نشدی برو آزمایش

آره فعلا آزمایش نمیدم

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️ 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره عزیزم منم خیلی استرسی هستم جرعت بی بی گذاشتن هم ندارم نمی‌دونم چرا توقع دارم زود حامله بشم با تن ...

درکت میکنم..منم اینروزارو گذروندم..من سه سال اقدام بودم..سال اخر دارود مانی روشروع کردم..فک کن تقریباهرما بیبی چک میزدم منفی!!ومنتظر علائم..

طبیعیه ناراحتیت ولی بهش پروبال نده ورزش کن..به روزای مادرشدنت فک کن..فیلماواهنگای شادبذار..

درمورد حرف فامیل بگو خودمون نمیخوایم..اصلا مهم نباشن برات..فامیل فقط منتظرن یه عیب از ادم بشنون خیالشون تخت بشه..وگذنه نه دلسوزن نه متخصص زنان ..نه اینکه قراره بچه رو باخرج خودشون بزرگ کنن..پس بیخیالشون

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️

درکت میکنم..منم اینروزارو گذروندم..من سه سال اقدام بودم..سال اخر دارود مانی روشروع کردم..فک کن تقریب ...

مرسی عزیزم ایشالا خدا به موقعش بهمون نی نی بده .هروقت خودش صلاح بدونه 

اگر باردار بودی خبرش رو بهمون بده خوشحال بشیم

باشه عزیزم 

ان شاا... ک هم تو بارداری هم من

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️ 
انشاالله که این سری مثبته فکرش نباشی زودتر میشی بدترین چیز همین استرس هست

من بی بی چک گذاشتم الان یه هاله ی خیلی کمرنگ افتاد.یعنی میشه مثبت باشه درست باشه؟؟؟؟؟؟

از ذوقم سریع به شوهرمم گفتم خداکنهههههه درست باااااشه

من بی بی چک گذاشتم الان یه هاله ی خیلی کمرنگ افتاد.یعنی میشه مثبت باشه درست باشه؟؟؟؟؟؟ از ذوقم سریع ...

با تجربه ای که من از بیبی چک دارم بله مثبته خطش فقط دیده بشه ایشالا پس فردا برو آزمایش ایشالا بسلامتی و خوشی بگذرونی دوران بارداری رو 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
مرسی عزیزم ایشالا خدا به موقعش بهمون نی نی بده .هروقت خودش صلاح بدونه 

به امیدخدا خیلی زود تیکر بارداریتو فعال میکنی و نی نی سالم و زیبا میاد تو بغلت🫂

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️

با تجربه ای که من از بیبی چک دارم بله مثبته خطش فقط دیده بشه ایشالا پس فردا برو آزمایش ایشالا بسلامت ...

ایشالا که واقعا درست باشه.اره مشخص هست ولی کمرنگ بود توی حرم شاهچراغ بودم همونجا به یه خانوم دیگه هم نشون دادم گفت مثبت هست میخواستم بال در بیارم.دیگه یدونه دیگه خریدم فردا باز بزارم اگر اونم مثبت بود شنبه میرم آزمایش.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز