2777
2789
عنوان

بارداری وسابقه عقب انداختن و دل درد و کمر درد و ترشح

| مشاهده متن کامل بحث + 2945 بازدید | 45 پست
برای تنبلی تخمدان تحت نظر پزشک هستی؟

اره تحت نظر پزشک بودم بهم دوفاستون و لتروزول داد سه ماه خوردم این ماه دکترم رو عوض کردم بهم چندتا تقویتی قرص آهن و اینا داد گفت روز ۱۲ پریودت بیا سونو و دیگ آمپول و اینا بده .منم این ماه خیلی منتظر پری بودم که نبومد و بی بی مثبته فعلا .نمی‌دونم دارو های کدوم دکتر بهم اثر کرد .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان شالله  برام دعا کنید  ولی یکم استرس بارداری هم دارم حس میکنم دوران سختیه

حتما گلم..

اصلانگران نباش..سختی نداره..مگراینکه دکتر استراحت مطلق بده..وگرنه فقط سه ماهه اول مراقبته بیشتری میخواد ازون به بعد ریلکس تر میشی..وماه اخرم سنگین میشی و کمی جای معده و اندامها تنگ میشه..که اونم به امیداینکه قراره زودتر نی نی تو ببینی میگذره..

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️

شما هم بارداری اولتون هست ؟نی نی تون دختره یا پسر؟

اره عزیزم..قبلش شش هفته سقط داشتم..

پسره گلم

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️

ایشالا که واقعا درست باشه.اره مشخص هست ولی کمرنگ بود توی حرم شاهچراغ بودم همونجا به یه خانوم دیگه هم ...

ایشالا بسلامتی باشه عزیزدلم من سر همین بچه وقتی بیبی زدم انقد گریه کردم نمیخواستم و دکترم میگفت حامله نمیشی خیالم راحت بود الان دیگه ۶ ماهشه انقدم کارای سنگین کردم همه چی هم میخوردم اینارو میگم که استرس بارداری نداشته باشی بچه سالم هیچیش نمیشه خدا بخواد وقتش باشه هر جور باشه نگه دارشه

عزیزم امروز بیبی زدی چی شد ؟

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
ایشالا بسلامتی باشه عزیزدلم من سر همین بچه وقتی بیبی زدم انقد گریه کردم نمیخواستم و دکترم میگفت حامل ...

ایشالا که سالم باشه دیگه آدم استرس نکشه.

صبح بی بی زدم سریع مثبت شد 🙊

ایشالا که سالم باشه دیگه آدم استرس نکشه. صبح بی بی زدم سریع مثبت شد 🙊

جانم جان بسلامتی خوشحال شدم 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
ایشالا به سلامتی به دنیا بیاری

ممنونم عزیزم..

راستی بیبی چک مثبتتم مبارک به امیدخدا یه نی نی صالح و سلامت میادبغلت