2777
2789
عنوان

چ روزای سختی دارم میگذرونم

276 بازدید | 23 پست

خیانت شوهرم منو از پا انداخته تاالان قرص اعصاب مصرف میکردم حالا ک گذاشتم کنار حالم بد شده

حوصله افتادن دنبال کار طلاق و ندارم دلم میخواد یک ماه فقط بخوابم

انقد خستم...

عجب جایی به داد من رسیدی...

درک میکنم 

منم هنوز دارم میسوزم از سال ۹۸تا الان 

هنوز آروم نگرفتم 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخخخخ بگردم عزیزمم

ایشالا زود تر سر پا میشیی 

هرچقدددد دلت میخاد استراحت کن و به خودت فرصت برا ریکاوری بده و ناراحتیشو همین الان بکش چون بعد تاثیرشو خیلی بدتر نشون میده

ولی بعد که دورش تموم شد اصلا بهش فکر نکن باشگاه برو رو کارت تمرکز کن به خودت برس

چی بگم.درکت میکنم.شوهر خودم اهل خیانت نیست.ولی دوتا خواهرام شوهراشون خیانت پشت خیانت.زندگیشون داغونه.بیچاره خواهرام شب و روز بفکرشونم.خدا به دل همه ی خانمها آرامش بده.برای آرامشت یه حمد خوندم

اخخخخ بگردم عزیزمم ایشالا زود تر سر پا میشیی  هرچقدددد دلت میخاد استراحت کن و به خودت فرصت بر ...

سرکار میرم عزیزم الان ۸/۹ماه گذشته ولی دوره سوگواری من تموم نشده هنوز...

چی بگم.درکت میکنم.شوهر خودم اهل خیانت نیست.ولی دوتا خواهرام شوهراشون خیانت پشت خیانت.زندگیشون داغونه ...

مرسی مهربون برا من یکبار بود فقط

کون لقش، بخاطر یکی دیگه خودتو مربض کردی همه ی مردای ایرانی مریضن بخودت بیا خودتو دوست داشته بلش

همین کارو میکنم متاسفانه خیلی خودخوری میکنم 

منم بعد ۸ماه همچنان دارم از درون می‌سوزم 

اخخخ عزیزم 

اگه نمیتونی کنار بیای جدا شو 

من از خدامه جدا شم ولی سه تا بچه دارم راه پس هم ندارم یعنی خانوادم جوری نیستن که برگردم 

خودتو ناراحت نکن اگه شرایطط خوبه جدا شو 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
اخخخ عزیزم  اگه نمیتونی کنار بیای جدا شو  من از خدامه جدا شم ولی سه تا بچه دارم راه پس ه ...

من بچه ندارم خودم مستقلم سرکار میرم ولی خانوادم بدونن دق میکنن

از ی طرف مشاورم میگ زمان بده ب خودت شاید طلاق بگیری بعد پشیمون شی

همین کارو میکنم متاسفانه خیلی خودخوری میکنم 

ببین به این فک کن اگه شوهرت یکی دیگه بود باز هم همین داستان تکرار میشد قشنگم من ازدواج دوممه، و به این نتیحه رسیدم کلا ذات مرد ایرانی همینه، عزیزم به فکر خودت باش با دوستات برو بیرون بچرخ خرید کن مسافرت برو سعی کن لذت ببری از زندگیت دیگه زندگی تکرار نمیشه اونو ندید بگیر😘

فالگیرم😍
من بچه ندارم خودم مستقلم سرکار میرم ولی خانوادم بدونن دق میکنن از ی طرف مشاورم میگ زمان بده ب خو ...

هیچوقت به این فکر نکن که خانوادت چی میگن تو میخوای زندگی کنی 

مشاور درست میگه خوب فکراتو بکن اگه واقعا پشیمونه دیگه تکرار نمیکنه بمون بلخره آدم خطا میکنه مهم اینه که تکرار نکنه 

شوهر من آدم عوضیه حتا مواظبه یک ریال ازش پیش من نیاد بردارم برا خودم