2777
2789
عنوان

چ روزای سختی دارم میگذرونم

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 23 پست
ببین به این فک کن اگه شوهرت یکی دیگه بود باز هم همین داستان تکرار میشد قشنگم من ازدواج دوممه، و به ا ...

درست میگی مردا ایرانی ۹۹درصد همینن 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
ببین به این فک کن اگه شوهرت یکی دیگه بود باز هم همین داستان تکرار میشد قشنگم من ازدواج دوممه، و به ا ...

دقیقا مشاورم همینو میگ

بدیش اینه افتادم تو شهر غریب جز شوهرم کسی نیست 

عجب جایی به داد من رسیدی...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچوقت به این فکر نکن که خانوادت چی میگن تو میخوای زندگی کنی  مشاور درست میگه خوب فکراتو بکن ا ...

الهی بگردم برات

نمیدونم دیگ خدا میدونه 

الهی خدا ب هممون ارامش بده ک هیچی بالاتر از ارامش نیست

سرکار میرم عزیزم الان ۸/۹ماه گذشته ولی دوره سوگواری من تموم نشده هنوز...

عزیزم از روانشناس کمک بگیر مطمئن باش میتونه کمکت کنه و بعد پشیمون میشی چرا زود تر امتحانش نکردی از تاثیر باشگاه رفتن هم غافل نشو هورمون شادی تو بدن ترشح میشه دوستای جدید پیدا میکنی و فرصت برا اوورتینک رو ازت میگیره

الهی بگردم برات نمیدونم دیگ خدا میدونه  الهی خدا ب هممون ارامش بده ک هیچی بالاتر از ارامش نیس ...

فدات شم عزیزم 

تو بازم شرایطی خیلی بهتره 

به نظرم زندگیتو خراب نکن بمون زندگی کن فکر کردی یکی دیگه بیاد اون بهتره؟

برو گردش تفریح یادت میره 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
 عزیزم از روانشناس کمک بگیر مطمئن باش میتونه کمکت کنه و بعد پشیمون میشی چرا زود تر امتحانش نکرد ...

مدام با روانشناس درارتباطم فایده نداره

ولی باشگاهو راست میگی۲۰کیلو وزن اضافه کردم حالم از خودم بد میشه😔

فدات شم عزیزم  تو بازم شرایطی خیلی بهتره  به نظرم زندگیتو خراب نکن بمون زندگی کن فکر کرد ...

بخدا یادم نمیره هی مرور میکنم با خودم تو شادترین لحظه ها گریم میگیره

[QUOTE=303874169]بخدا یادم نمیره هی مرور میکنم با خودم تو شادترین لحظه ها گریم میگیره[/QUOTE 

این هیچوقت فراموش نمیشه ولی خوب چی میشه کرد جز اینکه آدم داغون میشه