2777
2789

📣📣📣مژده مژده📣📣📣

🌸چالش لاغری رایگان🌸

✅ «چالش توسط متخصص تغذیه»

❎ دوره یکماهه

❎ گروهی دوستانه و پر از اطلاعات تغذیه ای و ورزشی

❎ تبادل نظر و ارسال ایده های کاربردی برای نتیجه گیری بهتر

❎ هر روز یک چالش جدید با نظر اعضای گروه

❎انگیزه گروهی، رژیم گروهی، ورزش گروهی، چالش گروهی😃

❎کاهش وزن حداقل ۴_۵ کیلوگرم در دوره یک‌ماهه چالش💪

☘مطالعات نشان داده اند که رژیم گرفتن گروهی تاثیر بیشتری در تبعیت از رژیم غذایی دارد و در نهایت باعث دستیابی به نتیجه بهتری خواهد شد☘

🍎«چالش لاغری رایگان» در تلگرام، ایتا و روبیکا🍏👇

@Solar_diet

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای چاقی شدن سریع چیکار کنم 

حرمت ها را نشکنیم.شاید روزی ،یه جایی مجبور باشیم به هم سلام کنیم. همیشه در حد یه سلام هم شده حرمت نگه داریم ما را جز خیالی آرام طلبی نیست ز دنیا  یه صلوات مهمونم میکنی؟
برای چاقی شدن سریع چیکار کنم 

چاقی و لاغری سریع برمیگرده بعد از قطع برنامه.

بهترین راه دریافت برنامه غذایی و مکمل هست و باید اصول تغذیه صحیح رو یاد بگیرید.

چاقی و لاغری سریع برمیگرده بعد از قطع برنامه. بهترین راه دریافت برنامه غذایی و مکمل هست و باید اصول ...

مشکل من اینه که اصلا یه کیلو هم اضافه نمیکنم این چند روزم مریض بودم خیلی لاغر تر شدم  ۴۴ کیلو هستم با قد ۱۶۵

حرمت ها را نشکنیم.شاید روزی ،یه جایی مجبور باشیم به هم سلام کنیم. همیشه در حد یه سلام هم شده حرمت نگه داریم ما را جز خیالی آرام طلبی نیست ز دنیا  یه صلوات مهمونم میکنی؟
سلام ممکنه کیک و بیسکویت رژیمی معرفی کنید

کیک و بیسکوییت های رژیمی که با استویا پخته شده باشند مورد تایید هستند ولی اگر با آسپارتام شیرین شده باشند مورد تایید نیست و کلا به شیرین کننده های مصنوعی نمیشه اعتماد کرد و در نهایت باعث سرطان می‌شوند. کیک خانگی با هویج، گردو و...درست کنید و کم تر مصرف کنید.

مشکل من اینه که اصلا یه کیلو هم اضافه نمیکنم این چند روزم مریض بودم خیلی لاغر تر شدم  ۴۴ کیلو ه ...

وزن ایده آل شما با توجه به قدتون ۶۲ کیلوگرم هست. 

هیچ راهی نیست مگر زیر نظر متخصص تغذیه آزمون خطا بشوید که ببینیم چه پروتکلی روی شما جواب میدهد.

لطفا به آیدی @Shams_diet در روبیکا، ایتا یا تلگرام پیام بدید.