2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوتا وزنه رو دست میگیرم و اول با پای راست یک قدم بلند بر میدارم و وزنه هارو میزارک کنار پاهام و بعد بدون وزنه ها پای راست رو میزارم سر جاش هشت بار اینکارو اروم تکرار میکنم بعد دوباره وزنه ها رو دستم میگیرم و با پای راست یک قدم بزرگ به عقب میزارم و وزنه هارو زمین میزارم و بعد اروم بلند میشم و پای راست رو دوباره سرجاش میزارم و تا هشت بار واروم تکرار میکنم بعد دوباره وزنه رو دستم میگرم و با پای راست یه فدم به سمت راست بر میدارم و دوباره پای راست رو سرجای اول میزارم تا هشت بار حرکت بعدی وزنه رو دستم میگیرم و با پای راست یک فدم به سمت چپ بر میدارم البته از پشت پای چپ ، پای راست رو رد میکنم و دوباره برمیگردم و پاهامو جفت میکنم تا هشت بار بعد از سی ثانیه استراحت این حرکتا رو با پای چپ انحام میدم هرچی وزنه سنگینتر باشه و ارومتر و تعداد دفعات نهایتا 8_10 باشه بهتره
هرچه دلم خواست نه آن میشود  /  هرچه خدا خواست همان میشود.