2777
2789
عنوان

بیاین یه لحظه

46 بازدید | 10 پست

دوستم (پسر ) ازدواج کرده. انقد ناراحتم که بعد از گذشته یه سال هنوز خوب نشدم.هر شب دعا می کنم زندگیش به هم بخوره. چون روح و روانمو داغون کرد. زخمیم کرد و رفت با یکی دیگه. ازدواج دومشه. امیدوارم اینم به طلاق ختم شه. اگه عدالتی تو کار خدا باشه این اتفاق می افته. 

واسش بد نخوا خدا خودش حکم میکنه واست ب خوبی

دانی که چرا دار مکافات شدیم؟نا کرده گنه چنین گرفتار شدیم؟؟ کشتیم خرد،دار زدیم دانش را ..در بند و اسیر صد خرافات شدیم♡:)

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من داشتم. اونم داشت. نمی دونم. ولی قصدمون ازدواج نبود 

خب من حال شمارو درک میکنم ولی جدا چه انتظار دیگه ای داشتید شما اگر به یکی علاقه دارید و اونم داره باید مبانی رابطه تون رو مشخص کنید که میخواید اخرش به چی ختم بشه

خب من حال شمارو درک میکنم ولی جدا چه انتظار دیگه ای داشتید شما اگر به یکی علاقه دارید و اونم داره با ...

ولی اون که قصدش ازدواج نبود چرا وابستم کرد. 

ولی اون که قصدش ازدواج نبود چرا وابستم کرد. 

من در جریان رابطه شما نیستم ولی اگر اول به شما علاقه داشته بعد سرد شده و با یکی دیگه ازدواج کرده دوتا حالت داره یا از شما رفتار هایی دیده که سرد شده یا همزمان با شما و همسر الانش صحبت می‌کرده و اخلاق و شرایط ایشون رو به شما تشخیص داده درستش این بود که همون موقع مقیدش میکردید که قصدت از این رابطه چیه ولی الان دیره با این حال زندگی جریان داره شاید یه مدت یکم ناخوش باشید ولی خب شما دوباره میتونید با یه فرد دیگه اشنا بشید و اونجا این اشتباهات رو تکرار نکنید

من در جریان رابطه شما نیستم ولی اگر اول به شما علاقه داشته بعد سرد شده و با یکی دیگه ازدواج کرده دوت ...

تا دو ماه بعد ازدواجش بهم زنگ می زد چون می دید واقعا حالم بده. ولی یهو دیگه زنگ نزد

تا دو ماه بعد ازدواجش بهم زنگ می زد چون می دید واقعا حالم بده. ولی یهو دیگه زنگ نزد

خب به نظر من تصمیمش درست بود بهرحال اینکار زخم شمارو همچنان باز نگه میداره و با این اصل که ایشون الان یه مرد متاهله مغایرت داره شما تا یه مدت وارد رابطه نشید بعد از چند ماه اگر دوست دارید میتونید دوباره با تجربه بیشتر شروع کنید