2777
2789

خواهرم طلاق گرفته بعد از مدتی با یکی دیگه ازدواج کرده دخترشم پیش مامانم اینا زندگی میکنه حدودا ۱۱سالشه، خیلی بد با مامانم برخورد میکنه.هروقت میرم خونه مامانم اینا از ناراحتی فشار خونم میزنه بالا، چندبارم تا حالا باهاش برخورد کردم اما بازم به رفتارش ادامه میده...بنظرتون راه حل چیه؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روح و روان خواهرزادتون احتمالا اسیب دیده به دلیل مشکلاتی که داره و طلاق خانوادش و...

به نظرم بهتره باهاش دوست باشید و حتما به روانشناس مراجعه کنید

و من در بین تمام نداشته هایم تنها خدا را دارم 🌺

خدا عمر دو چندان ب مادرت بده

دستش طلا 

چ کار پسنده ایه

خدا امواتتو بیامرزه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

تو سن بحرانی و شروع بلوغ هست،از طرفی پدر و مادر کنارش نیستن و خییلیی از نظر عاطفی بهش سخت میگذره،درونش پر از خشمه که اینجوری نشون میده

با مشاور صحبت کنید،بهش محبت کنید ،با آرامش باهاش صحبت کنید ،سخته ولی اون طفلک هم گناهی نداره

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....

یه قسمتیش تقصیر خود مامانت

اینا فکر میکنن نسل جدید مثل نسل ما هستن

ولی این بچه ها،فرق دارن هرجوری باهاشون رفتار بشه مقابله میکنن

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید