کمکم کنید راهی جلو پام بزارین افسردگی بعد زایمان گرفتم ؛ارتروز گردن دارم بعد سزارین هم استراحت نتونستم کنم بخیع های داخلیم باز شدن دوتاش بچمم فوق العاده وحشیع همش گریع بی دلیل میکنع الانی داشت گریع میکرد شیشه رو فشار دادم تو دهنش بیشتر گریع کرد دوتا زدم تو رونش قش کرد از گریع خواهرم اومد از دستم گرفتش هروقت دعواش میکنم پشیمون میشم دست خودم نیس چکار کنم شوهرمم من به پشم هاش هستم کمک دست نیس از دور بچه رو میخاد بچع سه ماهش هست تا بیداره کل تایم رو شونه راهش میبرم موقع خواب باید تو پتو تابش بدم خسته شدم راهی هست طلاق بگیرم بزارمش پیش باباش ؟بخدا ذله شدم برم یجایی هیچکس نباشه هیچکسسس
به خدا آدم زورش میاد . من به شدت بدم میاد از اون هایی که بچه شون رو میزنند بابا بچسسسس اسمش روشه . والا من یه بار سر پسرم داد زدم اون به خاطر اینکه خاک های باغچه رو ریخته بود تو خونه ۳ روز به خدا عذاب وجدان داشتم
توچی میگی حتمای شوهر خوبی داری که توهمه مراحل بچه داری کمکت بوده درک این شرایطونداری ولی من مثل اسی بودم انقدرشب بیداری کشیدم که شبیه دیوونه هاشده بودم شوهرمم هرجامیشینه میگه من بزرگش کردم ن توخیرندیده منم تصمیمم آینه دیگه بچه ای نداشته باشم
آره عزیزم ما اینجا جمع شدیم دور هم که مخ تو رو بزنیم از شوهر درجه یکت که اومده زن و بچه اش گذاشته خونه پدر زنش و خودش دنبال عشق و حالشه طلاق بگیری رو میخوایم ازت بقاپیم و رو سرمون حلوا حلواش کنیم
واقعا زن و شوهر لنگه همین حیف اون بچه
به امید روزی که زنان و دختران کشورم بتونن به عقاید و پوشش هم دیگه احترام بزارن و به دور از تعصب های کور کورانه کنار هم با هر تفکر و سطح فکری در آرامش و شادی زندگی کنیم ❤️ ❤️لطفا امضامو بخون❤️ شادی به مردم سرزمینم خیلی میاد❤️ بفهمیم که تو قانون ایران داشتن شروط ضمن عقد برای یک زن از نون شب واجبتر و بازم بر اساس قانون ایران شما هر چقدر هم که مهریه داشته باشی نهایت سالی یه سکه هست آزادی خودتون رو به سالی یه سکه نفروشید
انقدر حق میگی نمیشه لایک نکرد هزار بار باید لایک کرد👌👌 خصوصا این جمله آخرت عجیب به دل میشینه&nb ...
مرسی عزیزم
من کلا خیلی آدم خوب و حق گویی هستم فقط من خوبم 😂😂
به امید روزی که زنان و دختران کشورم بتونن به عقاید و پوشش هم دیگه احترام بزارن و به دور از تعصب های کور کورانه کنار هم با هر تفکر و سطح فکری در آرامش و شادی زندگی کنیم ❤️ ❤️لطفا امضامو بخون❤️ شادی به مردم سرزمینم خیلی میاد❤️ بفهمیم که تو قانون ایران داشتن شروط ضمن عقد برای یک زن از نون شب واجبتر و بازم بر اساس قانون ایران شما هر چقدر هم که مهریه داشته باشی نهایت سالی یه سکه هست آزادی خودتون رو به سالی یه سکه نفروشید
شما با افسردگی بعد زایمان آشنایی نداری ؟ یا اصلا با خوده افسردگی که چه به روز مغز و روح و جسم ...
عزیزم ببین همه به صورتی مشکل دارن
من خودم افسردگی دارم ولی وجدان تو واقعا اجازه میده بچه 3 ماهه بزنی ما دارم اسی رو راهنمایی میکنیم برگشته میگه آره شما میخوایید خودتون بندازید شوهر من ترشیده ها
آخه به این زن چی بگیم