2777
2789
عنوان

کتک زدن بچع

| مشاهده متن کامل بحث + 2507 بازدید | 122 پست
عزیزم ببین همه به صورتی مشکل دارن  من خودم افسردگی دارم ولی وجدان تو واقعا اجازه میده بچه 3 ما ...

خوب باید از همین حرفش بفهمی که تعادل رفتاری نداره 

⭐️تا نباشد امر حق🌿برگى نيفتد از درخت⭐️
مراقب باش لابلای حق گویی هات قضاوت نکنی که چرخ روزگار بد میزاره لای چرخت 

قضاوت چی عزیزم

برگرد از اول تاپیک بخون تا متوجه بشی 

خیلی سعی میکنم جلوی خودمو میگیرم کامنت نذارم

واقعا بعضی تاپیکا آدمو عصبی میکنه

پریشان خاطران آواره در صحرای گیسویت 💖هزاران شب خراب افتاده در کنج سر مویت 💖من از سمت سپاه عشقبازان آمدم سویت 💖که بنویسم خجالت میکشد ماه از گل رویت❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا شوهر تو ول کرده بود شوهر من ور دلم می‌شست هی فحشم میداد کتکم میزد ولی با این حال نفسم بند نفسای ...

شوهرم منوول نکرده بودمیرفتم پیش مامان جونش میخابیدبعدم همه جامیگه من بچه روبزرگ کردم تاتقی هم به توقی میخوره که بی خواب میشدمنومنوجلوژ مامانش میزدهیچوقت بخاطراینکاراش دیگه بچه دارنمیشم

مراقب باش لابلای حق گویی هات قضاوت نکنی که چرخ روزگار بد میزاره لای چرخت 

خانم محترم اون ایموجه های آخرش و دیدی متوجه نشدی دارم شوخی میکنم؟ 

من کسیو قضاوت نمیکنم من در جایگاه قضاوت نیستم اون فقط برا خداس من فقط با توجه به چیزایی که اسی گفت راهنماییش کردم  چارتا بد و بیراه هم حالا به شوهر بی مسولیت دادم وگرنه از اولم پیام هام بخونی دارم اسی قشنگ راهنمایی میکنم 

به امید روزی که زنان و دختران کشورم بتونن به عقاید و پوشش هم دیگه احترام بزارن و به دور از تعصب های کور کورانه کنار هم با هر تفکر و سطح فکری در آرامش و شادی زندگی کنیم ❤️ ❤️لطفا امضامو بخون❤️ شادی به مردم سرزمینم خیلی میاد❤️ بفهمیم که تو قانون ایران داشتن شروط ضمن عقد برای یک زن از نون شب واجب‌تر و بازم بر اساس قانون ایران شما هر چقدر هم که مهریه داشته باشی نهایت سالی یه سکه هست آزادی خودتون رو به سالی یه سکه نفروشید 

یک نصیحت خواهرانه بهت دارم توی شرایط افسردگی آدم به طلاق هم فکر میکنه، اما به نظر من همین فردا بچتو بغل کن برو خونه ات اگه شوهرتم اعتراض کرد بگو مامان بابای من بچه های خودشونو بزرگ کردن و این وظیفه تو و من هست ،بذار از نزدیک سختیهاشو ببینه و اونم سهیم باشه و گرنه مفت زن و بچه داشتن مردها رو به هوا و هوس میندازه هرچقدرم اصرار کرد بگو من خونه خودم راحتم شما ناراحتی برو خونه ی مادرت 

خوب باید از همین حرفش بفهمی که تعادل رفتاری نداره 

تا قبل این حرفش داشتم قشنگ راهنماییش میکردم از وقتی این جملشو خوندم اصلا دهنم بسته شد دیگه هیچی بهش نگفتم چون واقعا زن و شهر لنگه هم هستن 

به امید روزی که زنان و دختران کشورم بتونن به عقاید و پوشش هم دیگه احترام بزارن و به دور از تعصب های کور کورانه کنار هم با هر تفکر و سطح فکری در آرامش و شادی زندگی کنیم ❤️ ❤️لطفا امضامو بخون❤️ شادی به مردم سرزمینم خیلی میاد❤️ بفهمیم که تو قانون ایران داشتن شروط ضمن عقد برای یک زن از نون شب واجب‌تر و بازم بر اساس قانون ایران شما هر چقدر هم که مهریه داشته باشی نهایت سالی یه سکه هست آزادی خودتون رو به سالی یه سکه نفروشید 
خوب خودشم داره میگه میخواد طلاق بگیره که شوهرش ولش کرده در کل انگار کاربرای اینجا فقط بلدن همو ...

خوب بره بگه شرایط نگهداری از بچه رو نداره . یا بچه رو ميدند 

پرورشگاه یا به پدرش 

یه لحظه با خودت فکر. کن بچه ی سه ماه مگه چقدر جون داره کتک بخوره ها 

بعدشم فکر نکن من خودم خوشبختم که این چیزارو ندیدم باز این خواهر دارا کمکش می‌کنند ولی من هیچکس رو نداشتم راه به راه هم کتک میخوردم فحش می‌شنیدم 

قضاوت چی عزیزم برگرد از اول تاپیک بخون تا متوجه بشی  خیلی سعی میکنم جلوی خودمو میگیرم کامنت ن ...

حالا شما به خودت مسلط باش😂

من یکی از دوستانم به شکل وحشتناکی افسردگی بعد زایمان گرفته بود

خودکشی کرد فوت کرد

با اینکه آدم به شادی و با نشاطیش توی دنیا ندیده بودم

برای همین کاملا حال ایشونو درک میکنم

ببین گلم افسردگی اونم از نوع بعد زایمان آدمو از خودشم متنفر میکنه 

بخصوص که ایشون یک همسر بی فکرم داره 

الان شدیدا نیاز به محبت همسرش داره 

نیاز به تغذیه مناسب داره 

هیچکدوم براش فراهم نشده

فقط دارم سعی میکنم آرومش کنم 

حالا شما به خودت مسلط باش😂 من یکی از دوستانم به شکل وحشتناکی افسردگی بعد زایمان گرفته بود خودکشی ...

واقعا ترجیح میدم نظری ندم

پریشان خاطران آواره در صحرای گیسویت 💖هزاران شب خراب افتاده در کنج سر مویت 💖من از سمت سپاه عشقبازان آمدم سویت 💖که بنویسم خجالت میکشد ماه از گل رویت❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

خانم محترم اون ایموجه های آخرش و دیدی متوجه نشدی دارم شوخی میکنم؟  من کسیو قضاوت نمیکنم من در ...

دوست عزیزم انقدر همه منو ریپلای کردن هنوز تاپیکو کامل نخوندم همون پیام شما رو فقط دیدم

حقیقتا فکر کردم جدی گفتی 🥲

خدا خیرت بده که داری راهنماییش میکنی 💗

من اسی رودرک میکنم من تقریباتوشرایطش بودم انقدربی خوابی تغذیه درست وحسابیم نداشتم پیش مادرشوهرم بودم یکبارانقدرفشاربهم اومد بچه روول کردم تادوساعت توخیابون می‌گشتم انقدرشدیدافسرده بودم چون مادرشوهرم شوهرموانداخت بجونم منم خونشونوول کردم وبچه رواونارفته بودن خونه بابام حتی بعدبکی ازکلانتری زنگم زدگفت برگردپیش بچت برگشتم