2777
2789
عنوان

کتک زدن بچع

| مشاهده متن کامل بحث + 2507 بازدید | 122 پست
یکم تند رفتی ولی درست گفتی

به خدا آدم زورش میاد . من به شدت بدم میاد از اون هایی که بچه شون رو میزنند بابا بچسسسس اسمش روشه . والا من یه بار سر پسرم داد زدم اون به خاطر اینکه خاک های باغچه رو ریخته بود تو خونه ۳ روز به خدا عذاب وجدان داشتم 

خیلیییی نامردی چجور دلت میاد بچتو بزنی؟ ترووووخدا بچه هاتونو نزنید تا ابد یادشون میمونه😭😭😭😭

توچی میگی حتمای شوهر خوبی داری که توهمه مراحل بچه داری کمکت بوده درک این شرایطونداری ولی من مثل اسی بودم انقدرشب بیداری کشیدم که شبیه دیوونه هاشده بودم شوهرمم هرجامیشینه میگه من بزرگش کردم ن توخیرندیده منم تصمیمم آینه دیگه بچه ای نداشته باشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتماً بعدش میخای تو بری بگیری شوهرمو ترشیده؟

آره عزیزم ما اینجا جمع شدیم دور هم که مخ تو رو بزنیم از شوهر درجه یکت که اومده زن و بچه اش گذاشته خونه پدر زنش و خودش دنبال عشق و حالشه طلاق بگیری رو میخوایم  ازت بقاپیم و رو سرمون حلوا حلواش کنیم 

واقعا زن و شوهر لنگه همین حیف اون بچه

به امید روزی که زنان و دختران کشورم بتونن به عقاید و پوشش هم دیگه احترام بزارن و به دور از تعصب های کور کورانه کنار هم با هر تفکر و سطح فکری در آرامش و شادی زندگی کنیم ❤️ ❤️لطفا امضامو بخون❤️ شادی به مردم سرزمینم خیلی میاد❤️ بفهمیم که تو قانون ایران داشتن شروط ضمن عقد برای یک زن از نون شب واجب‌تر و بازم بر اساس قانون ایران شما هر چقدر هم که مهریه داشته باشی نهایت سالی یه سکه هست آزادی خودتون رو به سالی یه سکه نفروشید 
آره زودتر طلاقتو بگیر شرت و از اون زندگی بکن و برو  خدا جوابت و بده شیشه شیر و فشار میدی تو ده ...

شما با افسردگی بعد زایمان آشنایی نداری ؟ 

یا اصلا با خوده افسردگی که چه به روز مغز و روح و جسم که نمیاره 

⭐️تا نباشد امر حق🌿برگى نيفتد از درخت⭐️
توچی میگی حتمای شوهر خوبی داری که توهمه مراحل بچه داری کمکت بوده درک این شرایطونداری ولی من مثل اسی ...

شوهر چه خوب  چه بد اصلا جلاد حقی نداره دق دلی شوهرش سر بچه خالی کنه

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن
انقدر حق میگی نمیشه لایک نکرد هزار بار باید لایک کرد👌👌 خصوصا این جمله آخرت عجیب به دل میشینه&nb ...

مرسی عزیزم 

من کلا خیلی آدم خوب و حق گویی هستم فقط من خوبم 😂😂

به امید روزی که زنان و دختران کشورم بتونن به عقاید و پوشش هم دیگه احترام بزارن و به دور از تعصب های کور کورانه کنار هم با هر تفکر و سطح فکری در آرامش و شادی زندگی کنیم ❤️ ❤️لطفا امضامو بخون❤️ شادی به مردم سرزمینم خیلی میاد❤️ بفهمیم که تو قانون ایران داشتن شروط ضمن عقد برای یک زن از نون شب واجب‌تر و بازم بر اساس قانون ایران شما هر چقدر هم که مهریه داشته باشی نهایت سالی یه سکه هست آزادی خودتون رو به سالی یه سکه نفروشید 
به خدا آدم زورش میاد . من به شدت بدم میاد از اون هایی که بچه شون رو میزنند بابا بچسسسس اسمش روشه . و ...

منم گاهی دعوا میکنم ولی زدن نه

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن
شما با افسردگی بعد زایمان آشنایی نداری ؟  یا اصلا با خوده افسردگی که چه به روز مغز و روح و جسم ...

افسردگی داره بعد بچه رو بزنه بکشه بعد هم همه بگن حق داره طفلی افسردگی بعد زایمان گرفته 

نمیتونی بچه نگهداری برو شکایت کن بگو من نمیتونم بچه رو نگهدارم بچه رو بده به باباش خودتم طلاق بگیر والا 

شما با افسردگی بعد زایمان آشنایی نداری ؟  یا اصلا با خوده افسردگی که چه به روز مغز و روح و جسم ...

عزیزم ببین همه به صورتی مشکل دارن 

من خودم افسردگی دارم ولی وجدان تو واقعا اجازه میده بچه 3 ماهه بزنی ما دارم اسی رو راهنمایی میکنیم برگشته میگه آره شما میخوایید خودتون بندازید شوهر من ترشیده ها 

آخه به این زن چی بگیم

حتماً بعدش میخای تو بری بگیری شوهرمو ترشیده؟

ای وای این چه حرفیه عصبانی هستی هرچیزیو میگی.

توچی میگی حتمای شوهر خوبی داری که توهمه مراحل بچه داری کمکت بوده درک این شرایطونداری ولی من مثل اسی ...

والا شوهر تو ول کرده بود شوهر من ور دلم می‌شست هی فحشم میداد کتکم میزد ولی با این حال نفسم بند نفسای بچه هامه

افسردگی داره بعد بچه رو بزنه بکشه بعد هم همه بگن حق داره طفلی افسردگی بعد زایمان گرفته  نمیتون ...

خوب خودشم داره میگه میخواد طلاق بگیره که

شوهرش ولش کرده

در کل انگار کاربرای اینجا فقط بلدن همو محکوم کنن انگار توی یه دنیای دیگه دارن زندگی میکنن

نمونه اش شما 

⭐️تا نباشد امر حق🌿برگى نيفتد از درخت⭐️

من دخترم دل دردی بود کولیک داشت.همیشه دور شکمش میبستم.ماساژ میدادم.دارو سروقت میدادم.واسه خوابیدن اگه میتونی ننی ببند ببسن چقدر اروم میخوابه.گهواره فایده نداره ها فقط ننی