2777
2789
عنوان

کتک زدن بچع

| مشاهده متن کامل بحث + 2524 بازدید | 122 پست
میخورم قرص ولی اثر نداشت ترکش کردم یسره توهم میزدم حال بدی بود

یه دکتر بهتر برو

قرصت چی بود اسمش ؟

در کنار دارو باید شوهرتم همراهیت کنه برای بهتر شدن اوضاع روحیت

⭐️تا نباشد امر حق🌿برگى نيفتد از درخت⭐️

کاش اون لحظه ای ک بانوان سرزمینم لنگ ها رو بالا میدن و پر میشن عواقب بعدش رو هم بپذیرن!!اخه بچه ی ۳ ماهه و زدن خدایا ب کجا داریم میریم...اینجوری پیش بره حتما ب قتل میرسه

خدایا عاشقتم ...میدونم ک میدونی😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره

پاشو بجا دیونه کردن خودت و زجر دادن اون بچه بدبخت ببر بزار در خونه پدر نمونه اش که بفهمه پدر بودن فقط انجام کارای اداری بچه نیست 

به امید روزی که زنان و دختران کشورم بتونن به عقاید و پوشش هم دیگه احترام بزارن و به دور از تعصب های کور کورانه کنار هم با هر تفکر و سطح فکری در آرامش و شادی زندگی کنیم ❤️ ❤️لطفا امضامو بخون❤️ شادی به مردم سرزمینم خیلی میاد❤️ بفهمیم که تو قانون ایران داشتن شروط ضمن عقد برای یک زن از نون شب واجب‌تر و بازم بر اساس قانون ایران شما هر چقدر هم که مهریه داشته باشی نهایت سالی یه سکه هست آزادی خودتون رو به سالی یه سکه نفروشید 

ببین ناشکری نکن...اون بچه رو هم نزن...اگه دور از جون عقب مونده بشه خوبه....خدا بهت داده پس از هدیه ی خدا خوب مواظبت کن.....توروخدا نزنش فقط ۳ ماهشه...چه گناهی کرده اومده تو این دنیا......سعی کن خوابشو تنظیم کنی خودتم قشنگ استراحت کنی.....تا چند ماه سخته بعد بخدا قلقش میاد دستت

چطور دلت میاد اون هنوز سه ماهشه هیچی نمیفهمه خب اگه گریه میکنه یعنی یه مشکلی داره جاییش درد میکنه ،بخاطر حرص دادن تو که گریه نمیکنه ،بچه منم الان نزدیک 3 ماهشه سزارین کردم از اولشم هیچ کمکی نداشتم خوابش خیلی کمه روزا از ساعت 6 صبح بیدار میشه تا شب بیداره اوایل اصلا زمین نمیموند مدام تو بغلم راه میرفتم باور کن روزی 100 کیلومتر من راه میرفتم خودم بخیه هام اذیت میکرد هنوزم خوب نشده بخیه هام چندجاش عفونت کرده بخاطر اینکه انقدر سرپا موندم خیلی روزا شده من دو یا سه ساعت تو 24 ساعت خوابیدم ولی تو این مدت حتی یه اخم کوچیکم به دخترم نکردم 

ازاولم نمیخاستم بچه ناخواسنه بود رفتم سقط غیر قانونی کنم باباش فهمید اومد دنبالم نذاشت

چجوری دلت میاد بچه سه ماهه رو بزنی افسردگی داری برو پیش روانشناس زندگیت رو دوست نداری طلاق بگیر یعنی چی آخه 

فکردم بچت ۳ سالشه واقعا که 

نمی‌فهمم یه مادر چجوری دلش میاد بچه‌ی سه ماهه رو بزنه 

والا من دوتا بچه دارم یکی سه سالشه اون یکی ۸ ماهش تا حالا یه بارم دست روشون بلند نکردم .  از زندگیم هم نگم برات 

شوهر معتاد دست به زن و لجباز و عیاش . افسردگی هم دارم ولی هیچ وقت انقدر بی رحم نشدم بچه ام بزنه روشم برچسپ 

افسردگی بزنم 😒😒

عزیزم هرچقدر افسرده باشی این کارهات عادی نیست 

کتک زدن نوزاد سه ماهه 🥲

عزیزم حتما ازیه روانشناس کمک بگیر 

خواهش میکنم افسردگی رو بهونه نکن تومادری ودراقبالش مسئول ی

افسرده ها این کارها و نمیکنن وبرعکس بیشتر دلسوزن زود رنج

خدایا شکرت ♥️♥️♥️
منم ب همین درد دچارم و همه میگن دارو مصرف کن ولی داروهای اعصاب خواب آلودگی میارن کی بچه هامو نگه مید ...

عزیزم هزینه این درمان نشدن شما رو خودتون و بچه هاتون در آینده با اعصاب داغون و هزار تا مشکل روحی پرداخت میکتید

به امید روزی که زنان و دختران کشورم بتونن به عقاید و پوشش هم دیگه احترام بزارن و به دور از تعصب های کور کورانه کنار هم با هر تفکر و سطح فکری در آرامش و شادی زندگی کنیم ❤️ ❤️لطفا امضامو بخون❤️ شادی به مردم سرزمینم خیلی میاد❤️ بفهمیم که تو قانون ایران داشتن شروط ضمن عقد برای یک زن از نون شب واجب‌تر و بازم بر اساس قانون ایران شما هر چقدر هم که مهریه داشته باشی نهایت سالی یه سکه هست آزادی خودتون رو به سالی یه سکه نفروشید 

سلام عزیزم به احتمال زیاد بچه اتون کولیک داره ببرش پیش دکتر ولی زمانی که شیر میخوره بغلش کن سرش روی شونه ی شما باشه پشتشو ماساژ بده وشاید هم چون الان گرم هست کولر روشن هست اون نوزاده بدنش ضعیفه جلوی باد کولر بدن درد میشه مرتب دست و پاش رو ماساژ بده، معمولا از ۶ ماهگی بچه های کولیکی خوب میشن ،خودتم سعی کن دمنوش های آرامبخش زیاد بخوری،افسردگی بعد از زایمان فقط و فقط با تلاش و خواستن خودت درمان میشه،هرچی بیشتر خودتو با بچه مشغول کنی افسردگیت زودتر خوب میشه، امیدوارم خدا به دلت آرامش و صبر بده

آره زودتر طلاقتو بگیر شرت و از اون زندگی بکن و برو  خدا جوابت و بده شیشه شیر و فشار میدی تو ده ...

یکم تند رفتی ولی درست گفتی

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن

اخه نامرد دلت میاد نوزاد و بزنی؟ اون اصلا جون زدن داره؟ 

به خودت بیا 

افسرده شدی برو دکتر دارو مصرف کن این کارا چیه

بچه کولیک داره، ببر دکتر چکابش کنه دارو میده اروم میشه

براش ننو ببند، شکمش با روغن زیتون ماساژ بده، اگه شیر خودت و میدی باید تو خوراکت دقت کنی بعد غذا عرق نعنا و چایی نبات بخوری که نفخ نکنه بچه

با شوهرت صحبت کن ازش بخواه کمکت کنه 

خواهرتم که انگار کمکته هر چند روزی دو ساعت بده خواهرت نگهش داره به خودت برس و استراحت کن 

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
با عرض خسته نباشید به استارتر محترم که از جون و دل مایه میزارن و به بچه محبت میکنن  دوستان عزی ...

انقدر حق میگی نمیشه لایک نکرد

هزار بار باید لایک کرد👌👌

خصوصا این جمله آخرت

عجیب به دل میشینه 

🖤

ببین دخترمنم همینجور بود.باید ببریش دکتر.کولیک داره واسه همین گریه میکنه وخواب نداره.شکمش ماساژ بده.قطره دایمتیکون بهش بده.شربت گرایپ میکسچر بگیر واسه دل دردش.

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن

کلا بچه تو مخه و دردسر.. همه‌شون گریه زاری رو دارن ولی نزنش آخه اون که نمیفهمه اصلا، ما هم ذله شدیم تا بچه‌های خواهرام که میومدن چند ماه اول زایمانشون رو میموندن خونه ما بزرگ شدن.. میگذره این روزا ولی کاش بچه نیارید اگه روحیه‌ و شرایطتون خوب نیست، والا اون بچه هم دلش نمیخواد تو این سگدونی به دنیا بیاد

وای من با این تاپیک دارم اشک میریزم 😭😭😭😭

عزیزم میفهمتت سخته ادم شوهرش پشتش نباشه 

ولی اخه بچه گناه داره 😭😭😭😭😭

دوروز دیگه اگه مثل من به فکر خودکشی افتاد نگید چرا💔💔

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤