2777
2789
عنوان

کتک زدن بچع

| مشاهده متن کامل بحث + 2507 بازدید | 122 پست

قبل بچه دارشدن ببین اعصابش داری بعد بچه ببار.زاییدن که هنر نیست.بی خوابی وخستگی ودست تنهایی بی اعصابت کرده.بچه سه ماهه زبون نداره بگه چمه.شایدجاییش درد میکنه.الکی بهشت نذاشتن زیرپای مادر

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن
اینم پدر پدرسگش رسمن بیرونم کرد فرستادم خونه مادرم 

من تا چهار ماهگی بچم خونه بابام بودم بخدا قسم .ج

تازه شوهرمم خونه رو تحویل داده بود .با التماس دوباره خونه احاره کرد 

عزیزم تحمل کن،خداروشکر کمکت هستن ،وقتایی ک روت فشاره بده خواهر یا مادرت نگه دارت،تو برو بیرون هوایی به سرت بخوره تو خونه نمون 

...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخی عزیزم خدا کمکت کنه

افسردگی بعده زایمان خیلی سخته

خوبه باز خواهرت هست کمکت 

شرایط مالی پرستار گرفتن داری؟

همین فردا برو دکتر برای افسردگیت دارو بنویسه بهتر میشی 

⭐️تا نباشد امر حق🌿برگى نيفتد از درخت⭐️
میخورم قرص ولی اثر نداشت ترکش کردم یسره توهم میزدم حال بدی بود

خیلی خودت کنترل کن بچه تو این سن خیلی اسیب پذیر اگه اتفاقی براش بیوفته مگه اون خواست بدنیا بیاد یا التماستون کرد اون تو این دنیا بیارید گریه هاشم ببر دکتر شاید مشکلیرباشه یا شاید هم کولیک داره که احتمالا تا چهار ماهگی طول میکشه سردی نخور ماست دوغ شیر پنیر افسردگی بیشتر میکنه سوره احقاف سوره ارامش بخشی بخون اگه تونستی هر شب یاسین بخون 

یه دهه شصتی درونگرا

عزیزم حتما برو پیش ی دکتز حاذق اینجوری پیش بری ب چیزای بدتر فکر میکنی

نماز بخون ذکر بگو قران بهون تا آروم شی

بزار دور وبرت شلوغ باشه از عزیزانت بخواه بیشتر کنارت باشن با شوهرتم بدخلقی نکن زندگیت ب کل ازهم میپاشه

دیدی که سخت نیست تنها بدون من!!!دیدی که صبح میشود فردا بدون من !!!!       این نبض زندگی بی وقفه میزند!!!فرقی نمیکند بامن بدون من💕💕دیروز گرچه سخت...امروز هم گذشت....طوری نمیشود فردا بدون من💕💕💕💕       همیشه میگم مگه آخرش مرگ نیست پس میگذرم❤ به خودم ودنیا سخت نمیگیرم💖💖 توتاپیکایی که مادرا بهم احتیاج دارن سعی میکنم باتوجه به اطلاعاتم کمک کنم😇خوشحال میشم بتونم ی مادر روازنگرانی دربیارم❤❤❤بجای تاپیک خیانت وخانواده شوهرو...
اره میخام 

هر سوالی داشتی من کمکت می کنم. تو هم قول بده انجام بدی و فکر کن شوهر نداری. خودتی و دو تا بچت

1_ در صورتی که مشکل کلیه و فشار خون ندارید، ده تا آمپول ب کمپلکس ایرانی تاکید می کنم فقط ب کمپلکس ایرانی نه نوروبیون نه چیز دیگه ای، هر دو روز یا سه روز یکی یا هر پنج روز یکی، بسته به میزان ضعف تا ده تا تموم شه.، بعد هر دو هفته و بعد هم هر ماه. البته اگر ضعف بدنی شدید دارید تا هفته ای یه دونه هم مجازید

2_هر شب قبل خواب و هر صبح ناشتا، نصف گردو، نصف ق م زنیان، نصف ق چ سیاهدانه بریزید توی دهان و مثل آدامس بجوید و با یه لیوان آب جوش و گلاب و عسل قورت بدید.

3_ هر شب پنج تا هفت دانه انجیر و یه قاشق مویز طبیعی که با آفتاب خشک شده روتوی نصف لیوان آب گرم بریزید و صبح نصف دیگه رو آب جوش بریزید و به جای صبحانه بخورید، خود انجیر و مویز رو هم بخورید. نیم ساعت بعدش می تونید صبحانه بخورید.

3_در طول روز به جای چای، آب جوش اگه دوست داشتید با بیدمشک و گلاب قاطی کنید و بخورید

4_ در کل شربت بیدمشک و گلاب زیاد مصرف کنید

4_گاوزبان گیلانی ، استخدوس، بابونه، نعنا، گل محمدی، بادرنجبویه، مریم گلی که فقط برای خانمهاست ،سنبل الطیب، میخک، از گل محمدی و پودرش توی غذاها غافل نباش

از هر کدوم یه کم بگیر و هر روز یکیش رو دم کن و یه لیوان صبح و یه لیوان عصر بخور.

فقط گاوزبون و استخدوس رو قاطی کن.

دوغ و سرکه رو هم کلا ترک کن.

5_تا سه ماه روزی دو تا فرفورت دئودنال یا  فرفورت گاین بخور اگه مشکل کبدی ندارید.

۶-شربت شیره انگور مداوم حتی به جای آب مصرف کن. 

اینم پدر پدرسگش رسمن بیرونم کرد فرستادم خونه مادرم 

وقتی درت کرده برا چی بچه اش نگه داشتی بده خودش تا بعد دو روز بیاد به دست و پات بیوفته 

خودش الان معلوم پس کدوم عشق و حالشه تو اینجا دیونه شدی این طفل معصوم میزنی

به امید روزی که زنان و دختران کشورم بتونن به عقاید و پوشش هم دیگه احترام بزارن و به دور از تعصب های کور کورانه کنار هم با هر تفکر و سطح فکری در آرامش و شادی زندگی کنیم ❤️ ❤️لطفا امضامو بخون❤️ شادی به مردم سرزمینم خیلی میاد❤️ بفهمیم که تو قانون ایران داشتن شروط ضمن عقد برای یک زن از نون شب واجب‌تر و بازم بر اساس قانون ایران شما هر چقدر هم که مهریه داشته باشی نهایت سالی یه سکه هست آزادی خودتون رو به سالی یه سکه نفروشید 

منم ب همین درد دچارم و همه میگن دارو مصرف کن ولی داروهای اعصاب خواب آلودگی میارن کی بچه هامو نگه میداره؟من خودم باید ب بچه هام برسم،هزینه اینکه کسی هم بگیرم کمکم ندارم

میخورم قرص ولی اثر نداشت ترکش کردم یسره توهم میزدم حال بدی بود

پستونک براش بگیر از ارتودنسی ها و یه تاب بگیر از این مدل مبلیها برای خواب... راحت میشی آروم میشه حق داری منم افسردگی داشتم کمی تا توی موقعیت نری اصلا درک نمیکنن

هر سوالی داشتی من کمکت می کنم. تو هم قول بده انجام بدی و فکر کن شوهر نداری. خودتی و دو تا بچت 1_ در ...

خدا خیرت بده

دیدی که سخت نیست تنها بدون من!!!دیدی که صبح میشود فردا بدون من !!!!       این نبض زندگی بی وقفه میزند!!!فرقی نمیکند بامن بدون من💕💕دیروز گرچه سخت...امروز هم گذشت....طوری نمیشود فردا بدون من💕💕💕💕       همیشه میگم مگه آخرش مرگ نیست پس میگذرم❤ به خودم ودنیا سخت نمیگیرم💖💖 توتاپیکایی که مادرا بهم احتیاج دارن سعی میکنم باتوجه به اطلاعاتم کمک کنم😇خوشحال میشم بتونم ی مادر روازنگرانی دربیارم❤❤❤بجای تاپیک خیانت وخانواده شوهرو...