2777
2789
عنوان

کتک زدن بچع

2507 بازدید | 122 پست

کمکم کنید راهی جلو پام بزارین افسردگی بعد زایمان گرفتم ؛ارتروز گردن دارم بعد سزارین هم استراحت نتونستم کنم بخیع های داخلیم باز شدن دوتاش بچمم فوق العاده وحشیع همش گریع بی دلیل میکنع الانی داشت گریع می‌کرد شیشه رو فشار دادم تو دهنش بیشتر گریع کرد دوتا زدم تو رونش قش کرد از گریع خواهرم اومد از دستم گرفتش هروقت دعواش میکنم پشیمون میشم دست خودم نیس چکار کنم شوهرمم من به پشم هاش هستم کمک دست نیس از دور بچه رو میخاد بچع سه ماهش هست تا بیداره کل تایم رو شونه راهش میبرم موقع خواب باید تو پتو تابش بدم خسته شدم راهی هست طلاق بگیرم بزارمش پیش باباش ؟بخدا ذله شدم برم یجایی هیچکس نباشه هیچکسسس

دکتر برو دارو بگیر، بچه هم نباشه افسردگی دمار از روزگار آدم درمیاره

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خسته ای افسردگی داری به فکر درمان خودت باش

بچه سه ماهه رو آخه چطور دلت میاد بزنی

کمک نداری؟؟خواهر یا مادرت؟؟

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

پی درمان باش 

بچه سه ماهه رو میزنی چی بشه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

تو واقعا مشکل داری میدونی چه تاثیری روش داره 

وقتی بچه بودم بابام از ۲ سالگی منو میزد 

الان هر سری عکسای بچگیمون نگاه میکنم گریم میگیره میگم آخه من چقد بی دفاع و مظلوم بودم 

انقد منو میزد که بقیه متوجه میشدن

الانم میزنه

من واقعا دیوونه شدم با هیچ کی نمیتونم ارتباط بگیرم بابام از بغلم رد میشه پشتم میلرزه از ترس

اول که به دنیا میایم لبخند مادرمون برامون مهمه بعد میشه لبخند دوست مدرست ، بعد میشه لبخند عشقت همه اینارو نوشتم تا بگم اما یه مرحله ای هم هست تو زندگی که لبخند خودمون مهم ترین و اولین اولویت و داره اونجاس که دیگه یه انسان کاملیم من که هنوز به اون مرحله نرسیدم شما رسیدید ؟ 💜 اگه امضامو میخونی ، اره خودت ، میشه یه صلوات برای روبه راهی زندگیم بفرستی  ممنونم واسه این که وقت گذاشتی و خوندی 💛🌻  تیکر رسیدن به وزن دلخواهمه باردار نیستم

لچه داری همینه.جهوارع بخر که دیگه نندازی تو پتو.شیر اینفترینی بخر شبا بده که شیر درست نکنی.غذا اکه دارین از بیرون بخرین تا شیر شب قطع کنی و کلا ترک شیر سخته

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

دکتر روان پزشک برو

بچتم ببر دکتر ک مشکلی نداشته باشه بچه تو این سنکهمینه اگر مشکلی نداره چرا اینقدر بد عادتش کردی

هیچکس از فرداش خبر نداره! چرا غمگینی چرا نگرانی شاید قراره فردا همه چیز درست شه!
برو روانپزشک دارو بگیر از این حالت افسردگی و پرخاشگری  نجات پیدا کنی بچه مگه سیب زمینی میزا ...

ازاولم نمیخاستم بچه ناخواسنه بود رفتم سقط غیر قانونی کنم باباش فهمید اومد دنبالم نذاشت

دنبال درمان افسردگی باش 

اگه نمیتونی بچه رو بده شوهرت یه هفته برو خونه ننت تا بفهمه بچه داشتن فقط انجام های اداری و ریختن توش نیست ببخشید بابت لحنم ناراحت اون طفل معصوم که گیر شما ها افتاده اگه بعد یه هفته آدم شد که هیچی نشد جدا شد نه خودت زجر بده نه اون طفل معصوم 

در مورد دوری از فرزند هم شما که دلت میاد بچه 3 ماهه بزنی حتما هم میتونی یه هفته نبینیش این یه هفته خودت هم یه استراحت میکنی

به امید روزی که زنان و دختران کشورم بتونن به عقاید و پوشش هم دیگه احترام بزارن و به دور از تعصب های کور کورانه کنار هم با هر تفکر و سطح فکری در آرامش و شادی زندگی کنیم ❤️ ❤️لطفا امضامو بخون❤️ شادی به مردم سرزمینم خیلی میاد❤️ بفهمیم که تو قانون ایران داشتن شروط ضمن عقد برای یک زن از نون شب واجب‌تر و بازم بر اساس قانون ایران شما هر چقدر هم که مهریه داشته باشی نهایت سالی یه سکه هست آزادی خودتون رو به سالی یه سکه نفروشید