2777
2789
عنوان

نکنه نتونم کسی رو جایگزینش کنم

262 بازدید | 23 پست

هشت ماهه کات کردیم سه سال با هم بودیم‌.همش تو ذهن خودم بزرگش میکنم.خستم دلم میخواد فراموشش کنم و کسی رو با اون مقایسه نکنم.راه حلی دارید برام.چقدر زمان میبره؟

لطفا سرزنش نکنید و نگید نمیتونی.من فقط کمک میخام برای فراموشی نمیخام حالم با حرفای ناامید کننده بد بشه.مرسی دوستان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چنان جایگیزین میکنی نمیدونی چطور و از کجا خخخ... عجله نکن

وای خدا از زبونت بشنوه‌.آخه هشت ماه گذشته ولی هنوز اذیتم و مقایسه میکنم و میدونم رفتارای بد زیاد داشت

خودتو سرگرم کن

کلاس برو

زبان جدید یادبگیر

اگه موقعیتشو داری سرکار برو

اگه رفیق خوب داری باهاش برو بیرون

برو خرید

به خودت برس

روتین پوستی داشته باش

و سعی کن تموم وقتتو پر کنی

صبحا زودتر بیدارشو برو پیاده روی یا برو باشگاه 

عصرام نخواب که شب زود خوابت ببره

:)

الهی  فقط به بدیاش فکر کن  اولش همینه فکر میکنی آسمون باز شده بود اون افتاده پایین ولی ب ...

بدی ک زیاد داشت.ولی انگار برام کمرنگ شدم یا خودمو گول میزنم.همش مقایسه میکنم همرو با اون.واقعا حالا چیز خاصی هم نداشت.رفتار بد.بددهن.منزوی

خیالت راحت با ورود شخص جدید کامل فراموشش میکنی و بعد از یه مدت به خودت میگی اخه اون چی بود من عاشقش ...

کاشکی همینجوری باشه.چون ازین آدما نیستم ک زود دل ببندم.

مراجعه به روانشناس خیلی کمک می‌کنه. مادر بنده می‌گفت وقتی میرم پیش روانشناس انگار رفتم لب دریا. بنده ...

هزینش زیاد میشه و با ی جلسه اوکی نمیشه به نظرم

خودتو سرگرم کن کلاس برو زبان جدید یادبگیر اگه موقعیتشو داری سرکار برو اگه رفیق خوب داری باهاش بر ...

دنبال کار هستم خیلی.رفیقامون مشترک بود همرو گذاشتم کنار ک برخورد نکنم باهاش.زبانم کلا علاقه دارم و مطالعه میکنم.مرسی از راهنماییتون گلم‌.خیلی حرفای خوبی زدی‌.کاش این حال زودتر تموم بشه

اونجا بنده میرم ۳۰۰ می‌گیره. اعصاب و روان سلامتش اگر بیشتر از جسم مهم نباشه کمتر نیست.

قطعا همینطوره.اگه پولشو داشتم میرفتم.مرسی بابت راهنماییتون.