2777
2789
عنوان

دیگه از دست دختر ۴ساله ام کلافه شدم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 914 بازدید | 56 پست
جو خونتون چطوره

همسرم که بیشتر وقتا شیفته سرکاره ولی خوبه جو خونه.خیلی با باباش هم ارتباط نداره فقططط پدر بزرگش..اصلا انگار حوصله نداره.خودش خیلی دوست داره خوب باشه ولی انگار نمیتونه.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول از همه مواظب رفتارت باش مخصوصا در برخورد بابچت

بچه ها نسبت به سنشون یه سری حرکات و اخلاقها رو دارن گذراست،صبور باش و با آرامش برخورد کن.

کاری که بچت دوست نداره رو هم خودت انجام نده و هم به اطرافیان توضیح بده که انجام ندن مثلا مثل بوس کردن 

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐حالا دیگه هی واسه بچه هاتون تاپیک بزنید. خب اقتضای سنشه چیکار میشه کرد باید ت ...

اتفاقا بزار بزنن بلکم همینجا یه حرفی روشون اثر کنه بچشونو نزنن دیشبم تاپیک زدم هیچ کس مشکلاتی که با بچه اش داره اینجا نمیگه 

یک عدد چپی 

فقط محبت  محبت محبت وکارای بدشو تو قصه های شبانه اصلاح کنم مثلا یک داستان در موردکتک زدن بگو،من دخترم اصلا اینطوری نیست ولی همون لجبازی وایناشو با همین قصه گفتنا خیلی کم کردم و اینکه بخاطر‌سنشونم هست  باید بیشتر درکشون کنیم و اگه اذیتی کمتر برو جایی

برای به دست آوردن سلامتیم دعا میکنی؟🤲🏻🥺

بچع هست دیکه بخاطر مردم دست رو بچه ات بلند نکن

خب وقتی تو جمع خانواده ام هستم میگن نگاه داره فلان کار میکنه نگاه اینجور اونجور اونم لجبازه منم اعصابم نمیکشه مجبور میشم🥺😓

عزیزم چرا از روانشناس کودک کمک نمیگیری؟

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

عزیزم اگه بهونه گیر و عصبی چکاپ خون داشته باشه که خدای نکرده کمبودی نداشته باشه

ضمن اینکه پسر اول منم همینطوری بود الان ۸سالشه غصه میخورم میگم چرا بچم وخودمو اذیت میکردم 

فدای سرت که با بقیه گرم نیس کم کم خوب میشه و این روزا رو یادت میره اقتضای سنش هس یکم تحملشون رو بالا ببرین

و بیشتر باهاش بازی کنین

دخترم ۴سالشه از بس خونگرمه با همه صمیمی میشه و این خیلی خطرناکه همش چهارچشمی حواسم باید بهش باشه که یه نقر با یه شکلات خامش نکنه

پسرم اونطوری بود دخترم اینطوری باورکن هرکدوم یه مزیتا و یه سختی‌هایی داره پس سخت نگیر به خودت  و بچه ت و بذار این دوران تموم میشه....صبر صبر صبر

من همیشه تو سختیاشون میگم هنوز سختی هاش مونده صبرتو بیشتر کن (بلوغشون و بزرگسالی

همسرم صدام میزنه:گل بانو👉این امضای قبلیم بود....همسرم صدام میزد گل بانو‌ ولی از مامانم یاد گرفته بود.مامانم همیشه صدام میزدن گل بانو....وقتی مامانم یکدفعه ای تنهام گذاشت و آسمونی شد به شوهرم گفتم دیگه صدام نزن گل بانو....مامانم گل بانوشو با خودش برد زیر خاک😔

خواهر زاده‌ی منم ۴ سالشه،تا همین‌چند ماه پیش همینجور بود،اصلا نمیشد حتی صداش کرد،سریع جیغ میزد،و به تلافیش میفتاد تو سر مامانش.کسی جرات نداشت بهش بگه بالا چشمت ابروعه،یا مامانش میگفت مثلا یکم‌جلوتر بشین،ماجراها داشت باهاش.

ولی خب،مهد دوزبانه میره،کلاس فن بیان میره،بیشتر از قبلم‌ میارش تو جمع،خیلی خیلی بهتر شده.

فک کنم بیشتر بخاطر خجالت کشیدن،معذب بودن و اجتماعی نبودنه که اینقدر مقابل همه چی گارد میگیرن.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷هالووین جن میشن،ولنتاین رل میشن،کریسمس مسیحی...محرم که میشه همه آریایی هستن،عرب نمی‌پرستن😆

اونام مثلا دوسش دارن ولی نمیدونم چرا بدش میاد حوصله نداره.

بعضی بچه ها از بوس کردنشون بدشون میاد وقتی میان سمت بچه تون بهش بگو دوسنداره بوسش کنید به احساسش احترام بزارید

همه ی اینا بخاطر اینکه حوصلشو نداری 😐 و فهمیده ،بیچاره بچه 

نه اتفاقا خوبم باهاش تو خونه هم خیلی خوبه بچم ولی مثلا جایی میبینم مثلا چیزیو بخواد و ندی بهش دیگه مثلا حالیش نیست که نمیخوای بدی بهش صداشو بلند میکنه و بزور گریه الکی میخواد ازت