2777
2789
عنوان

دیگه از دست دختر ۴ساله ام کلافه شدم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 914 بازدید | 56 پست
البته شما هم بارداری کم حوصلگیت و کم توجه کردن شما بهش شده مزید بر علت. به باباش بگید بیشتر براش وقت ...

خیلی حسود نیست ولی زوره و کوتاه نمیاد چیزی بخواد.چی بگم بخدا باباشم با این کارش🥺😢

عزیزم بهتره با ی روانشناس کودک صحبت کنی اونا بهتر راهنمایی میکنن ولی من دخترم رو بردم گفت برا سنشون ...

اره عزیزم.تو خونه خوبه ولی جایی برم لج میکنه اصلا خجالت نمیکشه که تو روی کسی زشته بخواد خودشو بندازه و بزور چیزی رو بخواد😓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه شاید منظورمو بد رسوندم .دخترم برعکس اصلاااااا خجالتی نیست و خیلی با بقیه زودی میخواد ارتباط بگیره ...

حتما با پدربزرگش حرف بزنین.مثل ما که هر کی میخواست بچمونو لوس کنه،محترمانه بهش میگفتیم.

هر وقتم به زور یا لجبازی چیزی میخواد بهش بگین اگه آروم و مودبانه بگی برات انجام میدیم.

اگه همینطور پیش بره،هر چی بزرگتر شه،مشکلاتتونم بیشتر میشه.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷هالووین جن میشن،ولنتاین رل میشن،کریسمس مسیحی...محرم که میشه همه آریایی هستن،عرب نمی‌پرستن😆

اره عزیزم.تو خونه خوبه ولی جایی برم لج میکنه اصلا خجالت نمیکشه که تو روی کسی زشته بخواد خودشو بندازه ...

میدونه من فکر میکنم این مشکل از تو خونه اوج گرفته از محبت زیاد و فراهم بودن هرچیزی براش لی لی به لالاش گزاشتن اینا من خودم هم مشکلم همین بود الان خیلی بهتره 

حتما با پدربزرگش حرف بزنین.مثل ما که هر کی میخواست بچمونو لوس کنه،محترمانه بهش میگفتیم. هر وقتم به ...

پدر بزرگشم چند بار گفتیم تا میگیم بهش برمیخوره و میگه پس اگه اینجوره من لوسش کردم دیگه نیارینش پیش من .یا دور روز که نرفت میگه خوب شده خوب  تربیتش کردین .خیلی وابسته ان بهم و زود بزود با همو ببینن نهایتش دو روز بشه.اونم از دوست داشتنه ولی خیلی بده اینجوری موندم واقعا

خیلی حسود نیست ولی زوره و کوتاه نمیاد چیزی بخواد.چی بگم بخدا باباشم با این کارش🥺😢

منظورم این که بعد اینکه بچه دوم به دنیا اومد چون مجبوری بیشتر به اون توجه کنی ناخودآگاه ممکن حس حسادت بیاد سراغش اینجوری شما بیشتر اذیت میشی الان قبل به دنیا اومدن کوچولوت فعلا باهاش راه بیا رو تغذیه ش کار کن کتاب و داستان براش بخون بازی های دو نفره مثل منچ و بازیتا و... باهاش بازی کن بزار ذهنش آروووم ش .

میدونه من فکر میکنم این مشکل از تو خونه اوج گرفته از محبت زیاد و فراهم بودن هرچیزی براش لی لی به لال ...

اره بازم به من و همسرم باشه حدشو رعایت میکنیم ولی خونه پدر بزرگش بره دیگه نه هر چی گفت پدر بزرگش میگه چشم و براش انجام میده چون نوه اولمه.و این خیلی بده براش

اره دقیقا مثلا خیلی چیزای الکی میخواد مثلا براش بخریم خب ما میدونیم لازم نیست بگیره نمیگیریم براشولی ...

بهتره خیلی محترمانه به شوهرتون بگین با پدرش حرف بزنه که مثل روانشناس گفت این جوری بعدن به خوده بچه آسیب میرسه یاهرچیزی که خودتون میدونین 

منم دیدم اطرافیان کارخودشون رو میکنن به همه حرف روانشناس رو گفتم دیگه تکرار نمیکنن

اره بازم به من و همسرم باشه حدشو رعایت میکنیم ولی خونه پدر بزرگش بره دیگه نه هر چی گفت پدر بزرگش میگ ...

عزیزم اگه من بگم دختر من از سر لجبازی هنوز کامل حرف نمیزنه باورت میشه چندتا دکتر مغز اعصاب بردم چندتا نوار ام ار ای ولی دکترا گفتن سالم سالمه تا روانشناس گفت برای این که بهش توجه داشتی و نزاشتی روی پای خودش باشه و میگه وقتی کسی هست کارای من رو انجام بده چرا به خودم زحمت بدم الان چهارسالشه تازه بابا مامان بیا بده آب آمد یک دوسه و کلمات تکی میگه 

بدیش اینه اونام لج میکنن و این بیشتر میره رو اعصابم مثلا شوهر خواهرم بچم داره رد میشه الکی موهاشو ار ...

بچت هیچ مشکلی نداره عزیزم،ولی اطرافیان چرا ببخشید واضح گفتم.

سعی کن کمتر ببینیشون یا برخورد جدی داشته باش.

بچه منم از بوس کردن خوشش نمیاد اصلا هم خودم هم همسرم به همه گفتیم و همه رعایت میکردن.