2777
2789
عنوان

آی وی اف ۱۴۰۲

638 بازدید | 39 پست

سلام.لطفا آی وی اف های ۱۴۰۲ بیان از تجربیاتشون بگن.

من سومین روز انتقالمه با تخمک اهدایی.اولین و آخرین شانسمه.استرس ندارم.اما از دلداری دادن های اینجا حتی اگه شده الکی خوشم میاد

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

از قدیم گفتن تا سه نشه بازی نشه این سری حتما میگیره عزیزم😍

سومین روز انتقالشه نه سومین بار

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡

خدا بخواد میشه ی نفر اینجا چهار قلو حامله شد با ivf چرا آخرین شانست؟

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡

هیچ وقت نگو این اخرین فرصته!

ما انسانها تا روزی که زنده هستیم فرصت داریم و باید امیدوارانه بجنگیم

به خودت بگو تازه اول راهم …

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده
نشاسته واقعا تاثیر داره؟

سلام

منم اردیبهشت رفتم برا انتقال آندومترم از ۵.۶ بیشتر نشد و کنسل شد.خرداد از روز اول سیکم خیلی زیاد لوبیاسبز آبپز خودم و واقعا تاثیر داشت.شد ۷ و دکترمم پی آر پی کرد ک هم ضخامت رو بیشتر میکنه هم شانس موفقیت رو بالا میبره و خداروشکر مثبت شدم