2777
2789
عنوان

آی وی اف ۱۴۰۲

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 39 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من بیمارستان دولتی رفتم.کلا زیر ۵ درمیومد ک من تکمیلی دانا بودم هزینه زیادی نکردم.فقط پی آر پی آزاد ...

چه خوب.باور میکنی من حدود ۹۲ میلیون هزینه کردم.کلینیک خصوصی.خرید تخمک.هیسترو و prp.تعیین جنسیت و...

فقط برا prp  دو و نیم ازم گرفتن

فقط چون نزدیک خونمون بود رفتم اونجا

من هیستروسکوپی و prp هم انجام دادم. حتی بعد انتقال سریع  آمپول چسب جنین هم خریدم و تزریق کردم. ...

ایشاله مثبت میشی عزیزم . دلم روشنه برات

در تاریخ ۱۱آبان ماه سال ۱۴۰۲ ، در یک صبح زیبای پاییزی. ساعت ۸ بود داشتم درس می خوندم اصلا سر سوزنی فکر نمی کردم باردار باشم یهویی یادم اومد ۵ روزه عقب افتادم بدون هیچ علامتی.... گفتم بزار حالا یه بی بی چک بزارم ..... و با ناامیدی به سمت داروخانه رفتم یه دونه بی بی چک خریدم و در راه با خودم حرف می زدم که حتما دوباره منفیه مثل همیشه.... رسیدم خونه و..... شوکه شدمممممم. دو تا خط پررنگگگگگگگگگ🤲🤲🤲🤲🤲🤲🥰🥰🥰🥰🥰🥰🤲 خدایا دل همه ی منتظرای را به حق امام رضا جانمان شاد کن. الهی آمین . اول آذر قلب فهمیدم قلب نی نیم تشکیل شده