2777
2789

خانم چطور رسوب قابلمه رو ببرم. زمستون خونه سرد بود توش اب میکردم میگذاشتم رو گاز تا خونه گرم بشه اینقدر رسوب گرفته

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

سرکه امتحان کن بریز توش بذار با اب بجوشه بعد که جوشید از داغی افتاد بشورش

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان میخوای دستتو بشکونی برا تمیز کردن این قابلمه زپرتی! ولش کن امسال باز توش اب بذار رطوبت خونه بره ...

قابلمه ندارم دیگه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

بدون آب بذار رو گاز داغ بشه رسوباش کنده میشه

خیلی بو میداد گذاشتم ی بار

پاک کننده سطوح سرویس بهداشتی رافونه از نوع اسیدی بگیر بریز توش سریع کف میکنه همه رسوباشو میبره. قوطیش سفیده با در آبی. ولی بعدش حتما دو سه بار حسابی بشورش.

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!
پاک کننده سطوح سرویس بهداشتی رافونه از نوع اسیدی بگیر بریز توش سریع کف میکنه همه رسوباشو میبره. قوطی ...

جرمگیر من دارم خوبه؟