2777
2789
عنوان

دلم برا پدرشوهرم خیلیییی تنگ شده😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 43 پست
ممنون فاتحه فرستادم مطمئن باش اون دنیا هم دعای خیرش بدرقه راهته ازش بخواه برات دعا کنه

ممنونم گلم🙏🏻❤️میخوام فقط برا آرامش پسرش و آرامش زندگیمون دعا کنه ….البته ب این یقین رسیدم ک از اونور هم حواسش بهمون هست چون تا الان چند بار دعوای خیلی بدی با همسرم داشتیم ب حدی ک خواستیم جدا هم بشیم اما من تنها رفتم سر قبر پدرش اونجا بهش گفتم پسرش اذیتم کرده و درد دل کردم باهاش ب طرز عجیبی بهتر شد شرایط اما خب هر ازگاهی دعوا داریم دیگه قبلا اصلا اینطوری نبودیم…اگه زنده بود شرایط خیلییی بهتر میشد برامون

واقعاااا ولی چرا اخه ؟؟؟🥺🥺😭😭 ممنونم عزیزدلم خدا عزیزاتو حفظ کنه برات🙏🏻

سلامت باشی عزیزم همچنین عزیزان شما

یکی مثل پدرشوهر من انقد تیکه میندازه و منو میسوزونه

منم تک عروسم با یه امیدی عروسشون شدم ولی امان از زبون نیش دارش هم خودش هم زنش

برام دعا کن خیلی با زبونشون منو عذاب میدن😭

الحمد لله کما هو اهله

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پدرشوهر من مریضه انقد اذییتم کرده که منی که یتیم بودم عروسش شدم ازش دلگیرم من هر وقت با پسر رفیق باز مشروب خور بد دهن بداخلاقش دعوام میشد زنگ میزدم دلخور بودم جواب نمیداد یا به مادرشوهرم میگفت قطع کن خسیس هیچ کاری برامون نکرد جز اینکه خرج زندگیشو بدهیاشو میندازه گردنه ما

تو شرایط شما هستم با این تفاوت که پدرشوهر من هنوز زنده است ولی دکتر به ما گفته زیر سه ماه زنده اس دق ...

ایشالا ک معجزه اتفاق بیوفته براتون عزیزم واقعا سخته ….همسر منم سنی نداره از من کوچیکتره و خب یدونه بچه س خیلیییی تنها شد و خیلی مسئولیت سنگینی رو‌دوشش قرار گرفت چون پدرشوهرمم یدونه پسر بود چهار تا خواهر داشت الان همسر من تک نوه ی پسریه و کل خاندانشون ازش ی سری انتظارات دارن🥺🥺🥺😭😭😭😭خیلی بیماری بد و سختیه خیلییییی💔💔💔💔

تو شرایط شما هستم با این تفاوت که پدرشوهر من هنوز زنده است ولی دکتر به ما گفته زیر سه ماه زنده اس دق ...

والا من یادم نمیاد عیدی شب یلدایی تو این پونزده سال حتی جمعه ها پدر شوهرم بچه هاشو از خسیسی دور هم جمع کنه

والا من یادم نمیاد عیدی شب یلدایی تو این پونزده سال حتی جمعه ها پدر شوهرم بچه هاشو از خسیسی دور هم ج ...

اشکال نداره اینجوری نبودنشو راحتتر قبول میکنی از این زوایه به قضیه نگاه کن ادم محبت ببینع دل کندنش هم خیلیی سختتر میشه

اشکال نداره اینجوری نبودنشو راحتتر قبول میکنی از این زوایه به قضیه نگاه کن ادم محبت ببینع دل کندنش ه ...

آخه شوهرم همش عالم و آدم رو فدای باباش میکنه حتی بچه هامو حتی اونروز ناراحت بود چرا میگن پدر مادرم به فدای حسین اونوقت پدر فقط مشروب و خلاف و قاچاق و دروغ و دزدی رو به بچه هاش یاد داده

میشه راهنماییم کنی از زمان تشخیص مشکلشون تا زمان فوت چقدر طول کشید؟ روزهای اخر علایمشون چی بود؟

تقریبا از تیر تشخیص دادن ،مهر و آبان دو ماه بیمارستان بستری بودن ی مدت اومدن خونه و فقط برای تزریق دارو میبردیمشون بیمارستان اواخر دی ماه هم بدنشون به شدت ضعیف شده بود و چهرشون زرد شد و خب ی روز حالشون بد میشه تب و لرز و استفراغ و…. میریم بیمارستان میرن ای سی یود و فرداش هم تموم………..

سلامت باشی عزیزم همچنین عزیزان شما یکی مثل پدرشوهر من انقد تیکه میندازه و منو میسوزونه منم تک ع ...

میفهمم چی میگی گلم ،من پدرم اینطوری هستن متاسفانه البته ک من خیلییی بابایی بودم اما خب دیگه کلا فاصله گرفتیم هممون از بابام ….به حدی ک خواهرام میگن بابا رفته بود اینقدر ناراحت نمیشدیم که برا پدرشوهرت شدیم کاش به جای اون این میرفت خیلی سخته ها ی دختر این حرف راجب پدرش بزنه اما همه پدرشوهر منو خیلیییی دوست داشتن خیلیییی….

منم الان بعضی وقتا از همسرم و مادرش ناراحت میشم دیگه کسی نیس طرفم باشه

ایشالا خانواده ی همسر شمام عاقل شن و رابطتون عالی بشه عزیزدلم🥺❤️

پدرشوهر من مریضه انقد اذییتم کرده که منی که یتیم بودم عروسش شدم ازش دلگیرم من هر وقت با پسر رفیق باز ...

ایشالا خدا صبر بده بهت گلم و اونام درست بشن🥺🙏🏻از ته قلبم آرزو میکنم آرامش داشته باشی تو زندگیت❤️

اشکال نداره اینجوری نبودنشو راحتتر قبول میکنی از این زوایه به قضیه نگاه کن ادم محبت ببینع دل کندنش ه ...

واقعاااا هم همینطوره من الان تمام مناسبتا برام عذابه چون نبودنش خیلییی حس میشه و ی جورایی دیگه چیزی برامون لذت بخش نیس🥺🥺🥺😭😭😭😭امسال دیگه نه عید داشتم نه تولد نه جشن سالگرد نه هیچ خوشی از ته دل🥺🥺🥺💔💔💔فقط بعضی وقتا وانمود میکنیم حالمون خوبه اما ته دلمون غم بزرگی‌داریم

تقریبا از تیر تشخیص دادن ،مهر و آبان دو ماه بیمارستان بستری بودن ی مدت اومدن خونه و فقط برای تزریق د ...

عزیزم سرطان چی داشتن ؟ پاهاشون هم ورم کرده بود؟ میتونستن راه برن؟ اگر دوست داشتی جواب بده