2777
2789
عنوان

دلم برا پدرشوهرم خیلیییی تنگ شده😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 43 پست
ممنونم گلم،نمیدونم چی بگم ولی من واقعا از ته دلم دوسش داشتم خب همیشه هم دوست داشتنا و حسا دو طرفه می ...

باورت میشه از همین متعجبم🙄.که وقتی منو اینقد دوست داره که تو فامیل زبانزده پس چرا من اینحوری نیستم بهش😑😑

نامه ای به فرزند نداشته ام:کجایی جان مادر؟من که مردم از چشم انتظاری...خسته نشدی از بازی با فرشته ها..من دلتنگ توام، دلتنگ بوی تنت دلتنگ ب اغوش کشیدنت تو دلتنگ من نیستی جان مادر؟روزها موهای طلاییت رو شونه میکنم ناخن هاتو لاک میزنم  بعد پشیمون میشمو لاکت رو پاک میکنم صورت نازت رو ب جای وضو میشورمو کنار جانماز خودم برات جانماز پهن میکنم نمازم که تموم میشه سرم رو برمیگردونم تا بهت لبخند بزنم اما میبینم همه اونا خیال بود،یه خیال خوش...شب هایی که خوابت رو میبینم دلم نمیخواد هیچوقت بیدار بشم اما بیدار میشم و دوباره روی خودم آوار میشم ...بسه دیگه چشم انتظاری بیا مادر بیا😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پدر شوهر منم تنها کسی بود که موقع جدایی بهم زنگ زد. شوهر سابقم تا دو سال پیش که پدرش زنده بود می گفت بابام میگه برگردید به هم. از دو سال پیش که پدرش فوت کرد سر بچه خیلی اذیتم کرده و دنبال عیاشی و ولگردی خودشه. بچم فقط یه سال دیگه حضانتش با منه. اون بود نمی ذاشت پسرش اذیتم کنه. ناراحتم که کاش قبل از فوتش یه احوال ازش می گرفتم.

خدا پدر شوهر شما و  پدر شوهر سابق من رو رحمت کنه.

عزیزم سرطان چی داشتن ؟ پاهاشون هم ورم کرده بود؟ میتونستن راه برن؟ اگر دوست داشتی جواب بده 

خون گلم،پلاکت و گلبول سفید خون

ورم نه زیاد تو راه رفتن مشکلی نداشتن اما خب اواخر دیگه اروم راه میرفتیم باهم و دستشونو میگرفتم البته که خیلییییی پاهاشون درد میکرد دیگه  پوستشون خشک شده بود و براشون چرب میکردیم و خب دقیق یادم نیس ی دارویی که مصرف میکردن تمام بدنشون میریخت بیرون پاها کمی کبود میشد پر از دونه و خارش داشتن به اون دارو خیلی حساسیت نشون میداد بدنشون و خب میگم استخواناشون درد میکرد پهلوشون هم درد داشتن….

باورت میشه از همین متعجبم🙄.که وقتی منو اینقد دوست داره که تو فامیل زبانزده پس چرا من اینحوری نیستم ...

کلا به کسی زیاد حس نداری یا استثنائا نسبت به پدرشوهرت اینجوری ایی عزیزم؟

استارتر شوهرت الان تو شرایط سختیه گفتی تک فرزنده و پدر  از دست داده بیشتر هواشو داشته باش شاید ...

درسته عزیزم میدونم شرایطش سخته واقعا خیلی سعی میکنم درکش کنم اما ی جاهایی کم میارم و بریدم منم….هرچی میشه میگم بابات بود جرئت نداشتی اینو بهم بگی یا اینجوری رفتار کنی دیگه جفتمون هم غصه داریم هم فشار رومونه ولی ما‌درم خواهرام تمام اطرافیانم کلا همش میگن تو باید درکش کنی انگار از اینکه همه ب اون حق میدن ی جورایی ناراحتم و منم زود عصبانی میشم 🥺🥺🥺😭

نمیدونم اخه چقدر و تا چند وقت باید کوتاه بیام از روزی ک پدرش فوت شد همسرم میگفت تا چهل روز فقط تحملم کن قول میدم باز برگردم به حالت قبلم تو کمکم کن کنارم باش من خیلی تنها شدم…. درسته ک تو همون چهل روزم چند بار کم اوردم و بحث کردیم اما الان ک هفت ماه شده نه اون ادم قبل شده نه من و همه چی بدتر و بدتر و بدتر داره میشه🥺🥺😭💔دلم میخواد کنارش باشم و بهش ارامش بدم اما انگار زیادی موفق نیستم

پدر شوهر منم تنها کسی بود که موقع جدایی بهم زنگ زد. شوهر سابقم تا دو سال پیش که پدرش زنده بود می گفت ...

الهی بگردم ممنونم عزیزم خدا بیامرزتشون ،انشالا خدا عزیزاتو حفظ کنه برات و به زندگیت آرامش بده🥺🥺❤️❤️❤️

دلم گرفت خدا بیامرزشون براشون فاتحه میفرستم

#شهید جمهور  شادی روح جمیع اموات وشهدا  صلوات            اللهّم صلی علی محمّد وآل محمد وعجّل فرجهم  نیت حاجت روایی وصلوات درخواستی نی نی سایتی های محترم❤🤗
کلا به کسی زیاد حس نداری یا استثنائا نسبت به پدرشوهرت اینجوری ایی عزیزم؟

نه نسبت ب پدرشوهرم اینجوری ام...خواهرشوهرمو مادرشوهرمو خیلیییی دوست دارم...نمیدونم شاید چون فکر میکنم ب نسبت سرمایه ای که داره میتونست بیشتر هوای زندگی پسرش رو داشته باشه اما نداره این حس توم فعال شده

نامه ای به فرزند نداشته ام:کجایی جان مادر؟من که مردم از چشم انتظاری...خسته نشدی از بازی با فرشته ها..من دلتنگ توام، دلتنگ بوی تنت دلتنگ ب اغوش کشیدنت تو دلتنگ من نیستی جان مادر؟روزها موهای طلاییت رو شونه میکنم ناخن هاتو لاک میزنم  بعد پشیمون میشمو لاکت رو پاک میکنم صورت نازت رو ب جای وضو میشورمو کنار جانماز خودم برات جانماز پهن میکنم نمازم که تموم میشه سرم رو برمیگردونم تا بهت لبخند بزنم اما میبینم همه اونا خیال بود،یه خیال خوش...شب هایی که خوابت رو میبینم دلم نمیخواد هیچوقت بیدار بشم اما بیدار میشم و دوباره روی خودم آوار میشم ...بسه دیگه چشم انتظاری بیا مادر بیا😭😭😭😭
ممنونم عزیزدلم،خدا رفتگانتونو بیامرزه و عزیزانتو حفظ کنه برات🙏🏻🥺❤️❤️

قربونت گلم ممنون جانم انوشاءالله جمیع رفتگان❤🤲

#شهید جمهور  شادی روح جمیع اموات وشهدا  صلوات            اللهّم صلی علی محمّد وآل محمد وعجّل فرجهم  نیت حاجت روایی وصلوات درخواستی نی نی سایتی های محترم❤🤗
درسته عزیزم میدونم شرایطش سخته واقعا خیلی سعی میکنم درکش کنم اما ی جاهایی کم میارم و بریدم منم….هرچی ...

امیدوارم به زودی تمام اختلافات و‌ مشکلات سر راهتون حل بشه بعد از عروسی بیشتر به هم عادت میکنید اخلاق های هم دستتون میاد و بهتر باهم کنار میایید دوران نامزدی بحث و اختلافات زیادتره البته است نظر منه

نه نسبت ب پدرشوهرم اینجوری ام...خواهرشوهرمو مادرشوهرمو خیلیییی دوست دارم...نمیدونم شاید چون فکر میکن ...

خب همین گلم ی دلیلی داره دیگه باز خداروشکر اونارو دوست داری😍،ایشالا خدا همه عزیزاتو حفظ کنه برات