2777
2789
عنوان

با خواهرشوهر دردل کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 958 بازدید | 78 پست
میدونی این خواهرش همش عزیزم و جونم اینا دگورد زبونشه من واقعا فکر کردم به برادرش نصیحت میکنه

اووووه هیچ کس از زبون قربون صدقه به پای خانواده شوهر من نمیرسه اگه بدونی چقدر شیرین با من حرف میزنن ولی نمی‌دونم چند ساله ازدواج کردی کم کم آدم میفهمه

خدا رحمت کنه پدرتون رو. خلاصه نرم و بی تفاوت نباشید که شرایط واستون سخت میشه.همه تلاشتون رو بکنید بر ...

من تو دوران عقد بهش گفتم طبق قول و قرار ها من نمیام روستا من کسیو تو روستا ندارم من هیچ کاری تو روستا نمیتونم انجام بدم

بهم میگفت تو خودت فکر کردی مال ناف تهرانی که نمیای این همه آدم چجوری تو روستا زندگی میکنن

باور میکنی احساس خفگی دارم اینجا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اووووه هیچ کس از زبون قربون صدقه به پای خانواده شوهر من نمیرسه اگه بدونی چقدر شیرین با من حرف میزنن ...

نزدیک چهار ساله ازدواج کردم ولی واقعا فکر میکردم آدم با درک و مهربونیه

من تو دوران عقد بهش گفتم طبق قول و قرار ها من نمیام روستا من کسیو تو روستا ندارم من هیچ کاری تو روست ...

ببینید کسی که از اول تو‌روستا بوده هیچ مشکلی نداره ولی کسی که شهر بوده و بخواد بیاد روستا واقعا اذیت میشه، از همه نظر، فرهنگی، فکری، تفریحی ، کاری. 

کاربر آقا: وقتی جنگ آغاز شود، سیاستمدار گلوله، ثروتمند نان وفقیر فرزندش را میدهد.                                               جنگ که پایان یافت، سیاستمداران دست یکدیگر را می فشارند، ثروتمندان قیمت ها را افزایش می دهند و فقرا سرگردان به دنبال قبر فرزندان خود می گردند.                                                        اگر کوسه ها آدم بودند!  بی شک مذهبی اختراع میکردند   و به ماهی ها یاد میدادند   زندگی واقعی در شکم کوسه ها آغاز میشود.                                                             برای انهدام یک تمدن سه چیز لازم است:.                خانواده_ نظام اموزشی_ الگوها، برای اولی منزلت زن را باید شکست، دومی منزلت معلم، سومی منزلت بزرگان و اسطورها.                  ملت ها را از تاریخشان دور نگهدارید، در این صورت به راحتی کنترل می‌شوند.                                        
خب اگر شما خونه بسازید صاحب زمین می شید، اگر نه بعدا تو ارث میرسه به همه 

زمینه بزرگیه

برادر شوهرم اونجا خونه ساخته و قرار به اینه که هرچقدر به پسرا زمین داده نصفشو بدن به دخترا 

ببینید کسی که از اول تو‌روستا بوده هیچ مشکلی نداره ولی کسی که شهر بوده و بخواد بیاد روستا واقعا اذیت ...

نمیدونم چرا شوهرم متوجه این موضوع نمیشه اصلا خواسته ها و علایق من تو این زندگی اهمیتی نداره

23

اگه طرف مقابل پایه باشه می‌تونه بهترین کار رو واسه خودش و شما تو روستا فراهم کنه که هم شما از اون حالت بیاید بیرون و انگیزه و شور و شوق داشته باشید و هم اینکه وضع مالیش خوب میشه میتونید شهر هم خونه بخرید و یه بازه هایی از سال رو برید شعر که حداقل حال هوای شما تغییر کنه و احساس فرسودگی نکنید و روحتون از بین نره.

کاربر آقا: وقتی جنگ آغاز شود، سیاستمدار گلوله، ثروتمند نان وفقیر فرزندش را میدهد.                                               جنگ که پایان یافت، سیاستمداران دست یکدیگر را می فشارند، ثروتمندان قیمت ها را افزایش می دهند و فقرا سرگردان به دنبال قبر فرزندان خود می گردند.                                                        اگر کوسه ها آدم بودند!  بی شک مذهبی اختراع میکردند   و به ماهی ها یاد میدادند   زندگی واقعی در شکم کوسه ها آغاز میشود.                                                             برای انهدام یک تمدن سه چیز لازم است:.                خانواده_ نظام اموزشی_ الگوها، برای اولی منزلت زن را باید شکست، دومی منزلت معلم، سومی منزلت بزرگان و اسطورها.                  ملت ها را از تاریخشان دور نگهدارید، در این صورت به راحتی کنترل می‌شوند.                                        
ببخشید اما کنار این مرد داری عمرت رو هدر میدی

تو دوران عقد انقدر فشار روم بود که میخواستم جدا شم خواهرم دستمو گرفته بود میگفت نرو یمدت زندگی کن باهاش نظرت عوض میشه مادرم میگفت دشمن شادمون نکن 

الان من جز ناراحتی و بی‌کسی هیچ چیزی ندارم

تو دوران عقد انقدر فشار روم بود که میخواستم جدا شم خواهرم دستمو گرفته بود میگفت نرو یمدت زندگی کن با ...

از این مرد، شوهر و پدر خوبی در نمی یاد به فکر خودت باش، 

اگه طرف مقابل پایه باشه می‌تونه بهترین کار رو واسه خودش و شما تو روستا فراهم کنه که هم شما از اون حا ...

چه کاری آخه نه زمین کشاورزی داره نه توان مالی داره که سه چهار میلیارد بده زمین و باغ بخره کشاورزی درست درمون کنه اگه از همین الان شروع به ساخت خونه کنه تا ده سال دیگه شاید بتونه جمعش کنه تا اون موقع هم چهل و خوردگی شده بدشم لابد حال کار نداره

نمیدونم چرا شوهرم متوجه این موضوع نمیشه اصلا خواسته ها و علایق من تو این زندگی اهمیتی نداره

درسته ۳۱سالشه ولی خانواده کاری کردن که به اندازه ۱۵سال عقل این آقا رشد کرده. به خدا اگه بدونه زن یعنی چی، هنوز سنی ندارید محکم جلو همشون وایسید تا خودشون رو جم جور کنن، این افراد دلشون میخواد شما تا آخر عمر ور دل همونا زندگی کنید و نه به خودتون برسید و نه به زندگی و هیچ لذتی هم نبرید از عمرتون و جوونی خودتون.به هر قیمتی شده برید شهر خودتون. شهر زندگی سخت‌تره و حامی نداره مجبوره تلاش کنه